Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2023

Italské jednohubky

Vlídné a humorné postřehy ze života domorodců z podhůří italských Dolomit očima české Marty. Proč jsou italští staříci stále frajeři a jejich osmdesátileté manželky upravené šťabajzny? Proč nosí Ital malou peněženku?

Italské jednohubky

260 Kč
Miroslav Horníček v Šemanovicích
Audiovzpomínka na Miroslava Horníčka. Dvě setkání s Ondřejem Suchým a publikem v šemanovickém společenském minicetru Nostalgická myš při natáčení pořadů Nostalgické muzeum zábavy.

Miroslav Horníček v Šemanovicích

134 Kč
My proti vám
(2x)
Román My proti vám empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.

My proti vám

305 Kč
Nesnesitelná lehkost bytí
(3x)
Vyprávění o lásce, o Tereze a Tomášovi, o Sabině a Franzovi, o lehkosti a tíze bytí...

Nesnesitelná lehkost bytí

359 Kč
Oni a já
Zdařilý Jeromův román popisující trampoty spjaté s nákupem venkovské nemovitosti a její rekonstrukcí. Čte Martin Dejdar.

Oni a já

224 Kč
Povídky malostranské
(1x)
Vrchol prozaického Nerudova díla - mistrný obraz starosvětského malostranského prostředí před rokem 1848 - osudy lidiček, v nichž autor vytvořil vzor literární charakteristiky postav. Pan Ryšánek a pan Šlégl, Jak si nakouřil pan Vorel pěnovku, ...

Povídky malostranské

134 Kč
Promlčení
(3x)
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra.

Promlčení

224 Kč
Půlnoční gang
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.

Půlnoční gang

269 Kč
Rázová vlna
Závěr akčních postapokalyptických bestsellerů Spad a Poločas rozpadu.

Rázová vlna

203 Kč
Semafor
Písně a výstupy z 33 divadelních her divadla Semafor.

Semafor

1 265 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 233 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 24 > >>