Nejprodávanější tituly - březen 2023
medicína

Základy klinické adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem potenciálně závislostního chování, jejich dopadů na jedince a na společnost.
medicína
Ukázky

Základy klinické adiktologie

441 Kč
353 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Psychická odolnost předškolního dítěte - 20%
Pro jaký svět vychováváme děti a jak zařídit, aby v něm uspěly? Současnost a budoucnost s sebou nese odbourávání starých jistot a hodnot (včetně rozpadu klasické rodiny), obrovské množství možností volby a svobody.
medicína
Ukázky

Psychická odolnost předškolního dítěte

169 Kč
135 Kč
Aspergerův syndrom - 11%
(2x)
Aspergerův syndrom patří do skupiny poruch autistického spektra. V České republice vychází kniha Tonnyho Attwooda jako první monografie o Aspergerově syndromu.
medicína

Aspergerův syndrom

269 Kč
239 Kč
Mikroflóra trávicího traktu - 20%
Monografie představuje současné poznatky o funkcích fyziologické mikroflóry, její patologie včetně bakteriální translokace.
medicína
Ukázky

Mikroflóra trávicího traktu

149 Kč
119 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
medicína
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 216 položek
<< < 1 .. 20 21 22