Nejprodávanější tituly - březen 2023
zdraví a životní styl

Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
zdraví a životní styl

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Držení těla - 11%

Jak změnit vžité návyky v držení těla? Zcela jednoduše: Využijte běžné činnosti a objevujte v nich svou pohybovou inteligenci.

zdraví a životní styl

Držení těla

288 Kč
256 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
zdraví a životní styl

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace vám přináší nejen množství praktických rad, ale také výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

186 Kč
149 Kč
Konopí jako lék - 11%
Základní práce experta na konopí MUDr. Franjo Grotenhermena poskytuje obsáhlý a srozumitelný výklad možností ošetření konopím a jeho účinno látkou dronabinolem.
zdraví a životní styl

Konopí jako lék

268 Kč
238 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Odvápnění kostí čili osteoporóza. Dieta bohatá vápníkem - 11%
Publikace by měla být pomocníkem jak pacientům s rozvinutou osteoporózou, tak všem ostatním, kteří chtějí učinit něco pro prevenci vzniku této civilizační choroby.
zdraví a životní styl

Odvápnění kostí čili osteoporóza. Dieta bohatá vápníkem

164 Kč
146 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
zdraví a životní styl

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
zdraví a životní styl

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Tajemství výrobců potravin - 11%
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
zdraví a životní styl

Tajemství výrobců potravin

126 Kč
112 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 251 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>