Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2023
detektivky

DNA
(1x)
Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?
detektivky
Ukázky

DNA

404 Kč
Krvavé sestry
Katie Maguirovou nikdy nenapadlo, že by irské řádové sestry potřebovaly její ochranu.
detektivky

Krvavé sestry

332 Kč
Lovec králíků
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.
detektivky

Lovec králíků

332 Kč
Moucha
(2x)
Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd.
detektivky

Moucha

269 Kč
Muž s modrými kruhy
(2x)
Do Paříže přichází í komisař Adamsberg, svérázný muž s hlavou zdánlivě věčně v oblacích. Ve stejnou dobu se na pařížských ulicích začnou objevovat podivné kruhy nakreslené modrou křídou – a v jejich středu ještě podivnější objekty.......
detektivky

Muž s modrými kruhy

233 Kč
Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
Podhoubí - 10%
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
detektivky

Podhoubí

99 Kč
89 Kč
Selfies
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
The Dinner
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 299 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 30 > >>