Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
biologie

Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Myslet jako včela - 20%
Ačkoli současné včelařství čelí naléhavému problému vymírání včelstev, většina včelařských publikací se zaměřuje pouze na problematiku rad začátečníkům. Tyto knihy v rychlém sledu popíší včelařský rok a nejnutnější úkony včelaře.
biologie
Ukázky

Myslet jako včela

279 Kč
223 Kč
Včelařit jako včela - 20%
Autor razí názor, že je třeba přejít od pracného a násilného včelaření nástavkového k přirozenému včelaření modulovému. Kniha vyvrací mnohé mýty o moru včelího plodu a radikálně polemizuje s názory zastánců nástavkového včelaření.
biologie
Ukázky

Včelařit jako včela

279 Kč
223 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
biologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
O parazitech a lidech - 20%
(1x)

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

biologie
Ukázky

O parazitech a lidech

269 Kč
215 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

biologie
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Co je nového v biologii - 20%
(1x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
biologie
Ukázky

Co je nového v biologii

160 Kč
128 Kč
Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
biologie
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
Moudrost lesa - 20%
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
236 Kč
Nová cesta do pravěku - 20%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
biologie
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>