Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
biologie

Planta sapiens - 20%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
biologie
Ukázky

Planta sapiens

359 Kč
287 Kč
Já, droga - 20%
Jaká je chemická podstata drog?
biologie
Ukázky

Já, droga

382 Kč
306 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
biologie
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
biologie
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
biologie
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

biologie
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Lahoda - 20%
Čtivá historie chuti a čichu.
biologie
Ukázky

Lahoda

269 Kč
215 Kč
Geny - 20%
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
biologie
Ukázky

Geny

259 Kč
207 Kč
Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
biologie
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
biologie
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>