Nejprodávanější tituly - březen 2023
biologie

Planta sapiens - 11%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
biologie

Planta sapiens

404 Kč
359 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Dobro a zlo 21. století - 11%
(4x)
Milníky současnosti v rozhovoru se známým knězem a přírodovědcem.
biologie
Ukázky

Dobro a zlo 21. století

314 Kč
279 Kč
Včelařit jako včela - 11%
Po mimořádně úspěšném prvním dílu Myslet jako včela přichází autor s další přelomovou knihou, v níž se zabývá včelstvy jako biologickými celky.
biologie

Včelařit jako včela

359 Kč
319 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
biologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
biologie
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
biologie
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Záhady– Zapoj mozkové závity a vyřeš 25 záhad lidského těla - 11%
Lidské tělo je přesný a fascinující mechanismus. Vydejte se s námi na cestu různými zákoutími naší anatomie a tělesných systémů. Staňte se detektivy lidského těla. Dozvíte se nejen spoustu informací ale také to, že skrývá několik úžasných záhad.
biologie

Záhady– Zapoj mozkové závity a vyřeš 25 záhad lidského těla

359 Kč
319 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
biologie

Biochemie

738 Kč
656 Kč
Já, droga - 11%
Jaká je chemická podstata drog?
biologie

Já, droga

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>