Nejprodávanější Kniha - březen 2023
medicína

Spoušťové body a jejich odstraňování - 11%
(1x)
Nejrůznější tělesné potíže a pohybová omezení začínají často svalovými poraněními.Autorka v této knize poskytuje návod k léčbě i prevenci takových svalových poranění.
medicína

Spoušťové body a jejich odstraňování

358 Kč
318 Kč
Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
medicína

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Psychoanalytická diagnóza - 11%
(1x)
Kniha Nancy McWilliamsové představuje jeden z mála textů, který zpřístupňuje psychoanalytické teorie osobnosti i začínajícím praktikům na poli dynamické psychoterapie.
medicína

Psychoanalytická diagnóza

719 Kč
639 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Ambulantní kardiologie v praxi - 11%
Kniha našich předních kardiologů a dalších specialistů přináší propojení aktuálních odborných znalostí a klinické praxe s provozem v ambulanci, a to nejen kardiologické.
medicína

Ambulantní kardiologie v praxi

782 Kč
695 Kč
Manuál oční mikrochirurgie v obrazech - 11%
Kniha „Manuál oční mikrochirurgie v obrazech“ předkládá v obrazové formě ucelený náhled na postupy při provádění nejběžnějších očních operací. Kniha odkazuje na aktuální trendy v oboru oftalmologie.
medicína

Manuál oční mikrochirurgie v obrazech

626 Kč
556 Kč
Neobvyklá psychoterapie Miltona H. Ericksona - 11%
První ucelená publikace o práci Miltona H. Ericksona uvolnila ve světě vlnu nebývalého zájmu o „ericksonovský“ psychoterapeutický přístup. Publikace je pestrým souborem rozmanitých kazuistik, které nejlépe ilustrují autorovu psychoterapeutickou práci.
medicína

Neobvyklá psychoterapie Miltona H. Ericksona

539 Kč
479 Kč
Péče on-line v psychosociálních oborech - 11%
Pandemie COVID-19 významně urychlila definování distanční formy péče při práci s klienty a pacienty.
medicína

Péče on-line v psychosociálních oborech

359 Kč
319 Kč
Akutní stavy ve vnitřním lékařství - 11%
Cílem publikace je poskytnout rychlou odpověď na nejčastější akutní klinické problémy, nejen v oblasti vnitřního lékařství, ale i v souvisejících oborech, jako je neurologie či psychiatrie....
medicína

Akutní stavy ve vnitřním lékařství

806 Kč
716 Kč
Hypnotické světy - 11%
Doslovný záznam Ericksonovy indukce klinické hypnózy a jeho přístupu k nácviku tranzu poskytuje studentům i odborníkům jasné příklady vývoje klinických hypnotických jevů.
medicína

Hypnotické světy

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>