Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
horory

Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Hrobník - 20%
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory
Ukázky

Hrobník

319 Kč
255 Kč
Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Pes baskervillský - 20%
(1x)

Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zdánlivě vzpírají lidskému chápání…  Nejslavnější Doylův detektivní příběh vypráví o záhadných úmrtích na venkovském panství v pochmurné vřesovištní krajině, které přijíždí vyřešit slavný Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem.

horory
Ukázky

Pes baskervillský

209 Kč
167 Kč
Rohy - 20%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
192 Kč
Zhubni - 20%
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory
Ukázky

Zhubni

219 Kč
175 Kč
Zvuk - 20%
(1x)
Na úpatí hory Mount Hood líčí šestnáctiletá Tennant se svou osmiletou sestrou Sophií pasti na zajíce. Náhle je zasáhnou podivné vibrace vycházející z lesa. Postupně nabývají na intenzitě, až zní jako ohlušující křik. Jejich rodiče je rychle odvedou pryč a schovají v podzemním krytu. Zvuk však sílí...
horory
Ukázky

Zvuk

319 Kč
255 Kč
Five Nights at Freddy 2: Znetvoření - 20%

Velmi očekávané pokračování bestselleru Five Nights at Freddy’s – Stříbrné oči Od děsivých událostí uplynul už rok a Charlie se snaží jít dál. I přes vzrušení z nové školy ji však stále pronásledují noční můry.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy 2: Znetvoření

269 Kč
215 Kč
Holčička, která měla ráda Toma Gordona - 20%
(2x)
Trisha McFarlandová zjistila, že svět není jen krásné místo na hraní, když jí bylo devět let.
horory
Ukázky

Holčička, která měla ráda Toma Gordona

189 Kč
151 Kč
Pytel kostí - 20%
(1x)
Ústřední postavou tohoto strhujícího románu je spisovatel Mike Noonan, který ztratil tragicky ženu a s ní i nenarozené dítě.
horory
Ukázky

Pytel kostí

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>