Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
horory

Země kanibalů - 20%
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory
Ukázky

Země kanibalů

180 Kč
144 Kč
Beznaděj - 20%
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory
Ukázky

Beznaděj

300 Kč
240 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči - 20%

Vražedná jízda začíná, připoutejte se! Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města. Tehdy došlo v místní pizzerii ke čtyřnásobné vraždě.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

259 Kč
207 Kč
Puls - 20%
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory
Ukázky

Puls

189 Kč
151 Kč
Ústav - 20%
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory
Ukázky

Ústav

299 Kč
239 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Ve světle nebo ve stínu - 20%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

322 Kč
258 Kč
Černý pavouk - 20%
Jeremias Gotthelf (1797–1854) je považován za nejvýznačnějšího švýcarského prozaika před Gottfriedem Kellerem. Nejvíce jsou oceňovány jeho povídky a kratší román Černý pavouk. Ten vypráví o hrůzách na švýcarské vesnici před několika sty lety.
horory
Ukázky

Černý pavouk

169 Kč
135 Kč
Temnota a jiné horory - 20%
Možná jste se jako děti báli tmy. A někde v hloubi duše víte, že jste k tomu měli zatraceně dobrý důvod! Za nocí, když odbíjí půlnoc a skomírají plamínky svíček, se naše nejtajnější sny mění v noční můry...
horory
Ukázky

Temnota a jiné horory

79 Kč
63 Kč
Závoj hrůzy - 20%
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
horory
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3