Nejprodávanější Kniha - březen 2023
kuchařky

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - 11%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
kuchařky

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
292 Kč
Grilování - 11%

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“

Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.

kuchařky

Grilování

323 Kč
287 Kč
Legendy světové kuchyně - 11%
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa.
kuchařky

Legendy světové kuchyně

323 Kč
287 Kč
Simple - 11%

Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.

kuchařky

Simple

539 Kč
479 Kč
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
kuchařky

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 11%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
238 Kč
Beze ztrát - Šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok - 11%
Všechny potraviny se dají nápaditě zpracovat do posledního kousku – a Oldřich Navrátil s Lubošem Rychvalským vás o tom přesvědčí.
kuchařky

Beze ztrát - Šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok

296 Kč
263 Kč
Sladké poklady české a moravské kuchyně - 11%
(3x)
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické scéně.
kuchařky

Sladké poklady české a moravské kuchyně

413 Kč
367 Kč
Čas na pečení
Herečka Tereza Bebarová a pekařský guru Josef Maršálek si spolu náramně rozumějí nejenom před kamerami, ale i v kuchyni a u stolu. Už společně upekli spoustu dobrot a o ty nejlepší sladké i slané recepty se rozhodli s vámi podělit v téhle knížce.
kuchařky

Čas na pečení

587 Kč
Jamie Oliver: Jeden - 11%
Nejnovější kuchařku, točící se kolem magického čísla jedna, Jamie Oliver symbolicky věnuje své lásce a „jedničce" - manželce a matce svých dětí Jools. Rozhodl se zjednodušit čtenářům život a ulehčit jim od otravného mytí nádobí.
kuchařky

Jamie Oliver: Jeden

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>