Nejprodávanější Kniha - březen 2023
kuchařky

Nízkosacharidová středomořská kuchařka - 37%

Michelle Dudashová představuje publikaci Nízkosacharidová středomořská kuchařka, v níž naleznete snadné, převážně zeleninové recepty, abyste si udrželi pevné zdraví. Středomořský jídelníček se řadí mezi vysoce oceňované stravovací režimy, pr

kuchařky
Ukázky

Nízkosacharidová středomořská kuchařka

318 Kč
199 Kč
Recepty ze zájezdního hostince - 11%
Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik.
kuchařky
Ukázky

Recepty ze zájezdního hostince

629 Kč
559 Kč
Tajné bramborové recepty - 11%
V dnešní době, kdy potraviny zdražují, můžeme se ohlédnout po pokrmech našich předků, kteří využívali i levnější suroviny.
kuchařky

Tajné bramborové recepty

62 Kč
55 Kč
Takhle chutná Indie - 11%
(1x)
Kouzlo indické kuchyně v autentických receptech.
kuchařky
Ukázky

Takhle chutná Indie

449 Kč
399 Kč
Merendy v zástěře - 11%
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček?
kuchařky

Merendy v zástěře

539 Kč
479 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
kuchařky

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
kuchařky
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Oheň a dým - 11%
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.
kuchařky

Oheň a dým

449 Kč
399 Kč
Karolína - Každý den je svátek - 11%
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme...
kuchařky

Karolína - Každý den je svátek

134 Kč
119 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>