Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
romantika

Jedno malé tajemství - 20%
Sadie přitahovala Justina Careye z mnoha důvodů: jednak mezi nimi fungovala nepopiratelná chemie, a pak také její rodina vlastnila hotel, o který měl mimořádný zájem.
romantika
Ukázky

Jedno malé tajemství

69 Kč
55 Kč
Přiznání - 20%
Někteří lidé prostě vědí, jak vás rozčílit. Tak na mě působí Rye Peterson. Nevydržíme spolu ani deset minut a jdeme si po krku, což nám spolupráci vůbec neulehčuje.
romantika
Ukázky

Přiznání

339 Kč
271 Kč
Zahrávat si s ohněm - 20%
„Udělám cokoli, jen když budeš šťastná.“ Takis Lissu zaujal na první pohled, a i když ji rozum nabádal k opatrnosti, touha tu opatrnost smetla. Opatrný byl ale i on.
romantika
Ukázky

Zahrávat si s ohněm

69 Kč
55 Kč
Řekni, že mě chceš - 20%
(1x)
Tam kde se nacházím, jsem se nedostal tím, že bych byl milý. Jsem šéf, CEO a vlastním, cokoliv si zamanu. Právě teď to zahrnuje každou osobu v budově téhle společnosti, kterou jsem právě koupil.
romantika
Ukázky

Řekni, že mě chceš

229 Kč
183 Kč
Vzrušující dobrodružství - 20%
(1x)
Když světoběžník Charles Sinclair přijíždí do sídla svého zesnulého strýce, aby zde vyřešil záležitosti s dědictvím, a především aby nalezl odpovědi na poslední dopis od strýce, který je plný náznaků a tajemství, netuší, že zde potká svůj osud.
romantika
Ukázky

Vzrušující dobrodružství

109 Kč
87 Kč
Dvojité pokušení - 20%
Meteroložka Brittany měla pro strach uděláno, ale kdyby jí v té strašlivé bouři neposkytl Cooper Tate útočiště, nejspíš by nepřežila. Jejich setkání vyvolalo v Cooperově srdci bouři stejně silnou, jako byla ta, v níž se seznámili.
romantika
Ukázky

Dvojité pokušení

69 Kč
55 Kč
Stalo se v Miami - 20%
Galeristka Angel stojí nohama pevně na zemi, přesto ji setkání s hollywoodskou celebritou, hercem Alessandrem Cardenasem, přiměje k tomu, aby začala snít a přát si i něco pro sebe.
romantika
Ukázky

Stalo se v Miami

69 Kč
55 Kč
Královsky obdařen - 20%
Každý ví, že práce osobního strážce s sebou nese jistá pravidla: nikdy neztrácej pozornost, nenech se rozptýlit a nezamiluj se do klienta.
romantika
Ukázky

Královsky obdařen

229 Kč
183 Kč
S láskou z Riviéry - 20%
(4x)
Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu.
romantika
Ukázky

S láskou z Riviéry

279 Kč
223 Kč
Služka - 20%
Příběh inspirovaný osudem chůvy sester Vášáryových Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině.
romantika
Ukázky

Služka

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 469 položek
<< < 1 2 3 4 .. 47 > >>