Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
ostatní

Dobro a zlo 21. století - 20%
(1x)
Co je dobré a co zlé? Dokážeme být dobří ve špatné době? Nebo v nás zlo probouzí temnotu? A kde hledáme útěchu v těžkých časech?
ostatní
Ukázky

Dobro a zlo 21. století

194 Kč
155 Kč
Rudý Zeman - 20%
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
ostatní
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
199 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
ostatní
Ukázky

Tahání na vodítku

98 Kč
87 Kč
Devadesát dnů za železnou oponou - 20%
Málokdo ví, že se v 50. letech 20. století objevil García Márquez – tehdy nepříliš známý mladý novinář – v komunistickém Československu…
ostatní
Ukázky

Devadesát dnů za železnou oponou

239 Kč
191 Kč
Maria Callasová - 20%
(1x)
Benátky 1957. Maria Callasová je nejznámější pěvkyní své doby, ale její umělecká dokonalost si začíná vybírat svou daň.
ostatní
Ukázky

Maria Callasová

319 Kč
255 Kč
Moje čínská dekáda - 20%
Pavel Dvořák nikdy netoužil procestovat svět. Toužil poznat Čínu. Ale poznat ji tak, jak ji pozná málokdo! Po studiích na čínské univerzitě se měl vrátit domů, ale místo toho zavolal rodičům, že už se nevrátí.
ostatní
Ukázky

Moje čínská dekáda

319 Kč
255 Kč
Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory - 20%

Výbušný rozkol v královské rodině fakticky a bez servítek Svatba Harryho a Meghan měla být pro Windsory začátkem nové éry. Během jednoho bouřlivého roku se však sen proměnil v noční můru. Přední britský investigativec zachycuje osudy Meghan Markle jako cestu k dobrému sňatku.

ostatní
Ukázky

Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory

399 Kč
319 Kč
Božena
(2x)
Jaká ve skutečnosti byla první dáma české literatury? Román na motivy úspěšné televizní minisérie oceněné Českým lvem představuje jinou Boženu Němcovou, než jakou známe ze školních učebnic.
ostatní
Ukázky

Božena

318 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
ostatní
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy - 20%
Životní příběh Ireny Sendlerové (1910–2008) přibližuje osudy členky polského protinacistického odboje, která pomáhala lidem ve varšavském ghettu a podařilo se jí zachránit život více než dvěma tisícům dětí.
ostatní
Ukázky

Irena Sendlerová - Anděl z Varšavy

279 Kč
223 Kč
Pravda o Titaniku - 20%
Archibald Gracie (15. 1. 1858 - 4. 12. 1912) přežil potopení Titaniku a o katastrofě napsal tuto knihu. Ze svého utrpení se nikdy nevzpamatoval a zemřel necelých osm měsíců po potopení.
ostatní
Ukázky

Pravda o Titaniku

149 Kč
119 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
ostatní
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Vyrostla jsem v ghettu - 20%
(1x)
Narodila se třináctileté romské prostitutce z východoslovenského ghetta, její otec je německý neonacista vydělávající si na ilegálních zápasech. Těžko uvěřitelná rodinná situace Elišky Tanzer předznamenává její výjimečný osud – ve třinácti letech ji matka pošle do Anglie za lepším životem. I přesto, že Eliščiny sny se mnohdy mění v noční můry, nevzdává se naděje.
ostatní
Ukázky

Vyrostla jsem v ghettu

219 Kč
175 Kč
Gott - 20%
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
ostatní
Ukázky

Gott

289 Kč
231 Kč
Svolení - 20%
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ostatní
Ukázky

Svolení

229 Kč
183 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
ostatní
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
ostatní
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 20%
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
ostatní
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
183 Kč
Avantgardisté - 20%
Chtěli změnit umění a s ním i celou společnost. Umění změnili. Společnost ne…
ostatní
Ukázky

Avantgardisté

449 Kč
359 Kč
Deníček Camille G: Spešl - 20%
Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce. Tentokrát jsem na sebe práskla nejvíc ultra trapasy z mýho života od mala až po dospěláka, o kterých jsem si myslela, že zůstanó jen k pobavení v rodině.
ostatní
Ukázky

Deníček Camille G: Spešl

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 300 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>