Nejprodávanější tituly - březen 2023
sci-fi

Vzpoura oceánů II
(1x)
V Peru zmizí rybář. Beze stopy. Norští experti na těžbu ropy narazí na podivuhodné organismy, které ovládly stovky čtverečních kilometrů mořského dna. Mezitím se v Kanadě odehraje hrůzná proměna velryb u břehů Britské Kolumbie.
sci-fi

Vzpoura oceánů II

413 Kč
Kov
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi

Kov

296 Kč
Bitva o propast
(3x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
sci-fi

Bitva o propast

323 Kč
Nadace
(4x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

241 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
Silo
(5x)
„Pokud tě nezabijí lži, udělá to pravda.“ Úvodní část kultovní postapokalyptické trilogie, která oslovila čtenáře po celém světě, vyšla ve čtyřiceti zemích a dvaceti jazycích.
sci-fi

Silo

359 Kč
Leviatanova zhouba
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
sci-fi
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
Loď
V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
sci-fi

Loď

377 Kč
Mechanicum
(1x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi

Mechanicum

350 Kč
Smrtka
(5x)
První část strhující nové knižní série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance.
sci-fi

Smrtka

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 346 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 35 > >>