Nejprodávanější tituly - březen 2023
dům a zahrada

Myslet jako včela - 11%
První díl dvoudílné série přináší vysoce efektivní metody chovu včel, které odpovídají vědeckému poznání 21. století.
dům a zahrada

Myslet jako včela

359 Kč
319 Kč
Zelené pokoje - 11%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

629 Kč
559 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
dům a zahrada

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
dům a zahrada

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Umění japonských zahrad - 6%
(3x)
Publikace přibližuje japonské zahrady, v nichž je člověk v neustálém kontaktu s přírodou, a je určená všem, kteří chtějí zahrady zakládat.
dům a zahrada

Umění japonských zahrad

423 Kč
398 Kč
Cibuloviny - 11%
Cibuloviny kvetou v každém ročním období a nabízejí bohatou škálu barev, z nichž lze od časného jara až do konce zimy vytvořit nepřeberné množství kombinací a zpestřit si zahradu i v čase, kdy téměř nic jiného nekvete.
dům a zahrada

Cibuloviny

323 Kč
287 Kč
Herbář přírodní čarodějky - 11%
Přírodní čarodějka žije v harmonii se světem rostlin, který v průběhu roku prochází nejrůznějšími proměnami. Nacházejí se v něm byliny, kůra, plody, kořeny a květiny s nejroztodivnějšími účinky.
dům a zahrada

Herbář přírodní čarodějky

449 Kč
399 Kč
Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce - 11%
Ucelený úvod do práce se dřevem, který krok za krokem seznámí se základními postupy - řezání a opracování dřeva, spojování či konečná úprava.
dům a zahrada

Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>