Nejprodávanější knihy - březen 2023
medicína

Jak selhat jako terapeut - 11%
Kniha představuje 50 nejběžnějších, výzkumem podložených chyb, kterých se psychoterapeuti ve své praxi dopouštějí.
medicína

Jak selhat jako terapeut

302 Kč
268 Kč
Krysí muž a Vlčí muž - 11%
Při četbě Freudových případových studií se ukazuje nejen to, že Freud byl schopen mistrovsky analyzovat lidské nitro a promluvit o vytěsněných stránkách lidské duše, ale i to, že jeho výpovědi mají vysokou literární úroveň.
medicína

Krysí muž a Vlčí muž

404 Kč
359 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Rostliny a lidský mozek - 11%
(1x)
Knia si dala za úkol popsat, nejen jak na nás z hlediska farmakologie nebo psychofarmakologie působí chemické látky odvozené z rostlin a hub, ale zejména proč tomu tak je. K čemu to je rostlině dobré?
medicína

Rostliny a lidský mozek

528 Kč
470 Kč
Tinnitus řešení existuje! - 11%
(1x)
Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace.
medicína

Tinnitus řešení existuje!

314 Kč
279 Kč
Změněné stavy - 11%
(2x)
Co se s vámi děje při pití kávy? Působí čokoláda opravdu jako afrodiziakum? Jak fungují takové drogy jako alkohol a cannabis? Hrála psychedelie roli v evoluci člověka?
medicína

Změněné stavy

203 Kč
180 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
medicína

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
medicína

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Jizva nejen v popáleninové medicíně - 11%
Kniha je koncipována jako přehledný materiál, který shromažďuje informace o posledních poznatcích v patogenezi jizevnatého hojení kůže.
medicína

Jizva nejen v popáleninové medicíně

315 Kč
280 Kč
Totem a tabu - 11%
(1x)
Kniha Totem a tabu je asi nejslavnějším Freudovým dílem, v němž aplikuje psychoanalýzu na oblast antropologie a religionistiky.
medicína

Totem a tabu

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>