Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
kuchařky

Vůně domácího pečení - 20%
(4x)

Objevte zcela nový rozměr kynutí a pečení – se slánkem! Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má v českých pečicích publikacích premiéru.

kuchařky
Ukázky

Vůně domácího pečení

299 Kč
239 Kč
Hrátky s těstem - 20%
(1x)
Slané i sladké pečení, které je hotové raz dva.
kuchařky
Ukázky

Hrátky s těstem

319 Kč
255 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
kuchařky
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Krizová kuchařka ze Svatojánu - 20%
(1x)
Jak udržet svou rodinu a domácnost nad vodou v dobách krize? Co si můžeme v omezených podmínkách sami vyrobit? Není toho vůbec málo! Léčivé přípravky z bylin, základní drogerie i kosmetika a samozřejmě domácí jídlo – prosté, přitom dokonale chutné pokrmy z lokálních zdrojů nebo z vlastní zahrady.
kuchařky
Ukázky

Krizová kuchařka ze Svatojánu

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění dnou - 20%
Kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Kuchařka od nutriční terapeutky z IKEMu je návodem na stravování v akutním stadiu nemoci, ale i pomocníkem ve výběru potravin ve stadiu chronického onemocnění k předcházení problémů.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění dnou

149 Kč
119 Kč
Víc než jen vietnamská kuchařka - 20%
Uvařte si vietnamské speciality přímo u vás doma. Autoři, kteří vás povedou krok za krokem, jsou z těch nejpovolanějších – jedná se totiž o představitele druhé generace Vietnamců žijících v Česku.
kuchařky
Ukázky

Víc než jen vietnamská kuchařka

279 Kč
223 Kč
Zhubněte se sirtfood dietou - 20%
(1x)
Sirtfood dieta - revoluce v hubnutí!
kuchařky
Ukázky

Zhubněte se sirtfood dietou

220 Kč
176 Kč
Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Domácí medová kuchařka - 20%
V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje...
kuchařky
Ukázky

Domácí medová kuchařka

189 Kč
151 Kč
Polévky ze Svatojánu - 20%
(1x)

Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality.

kuchařky
Ukázky

Polévky ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>