Nejprodávanější audioknihy - březen 2023

Neklidná krev
(6x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
Ukázky

Neklidná krev

649 Kč
Novinářem v Číně
(7x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal.

Novinářem v Číně

404 Kč
Pavouk
(3x)
Saga Bauerová již téměř pustila z hlavy děsivou pohlednici, na jejímž rubu ji kdosi podepsaný anagramem informoval o existenci sovětské pistole Makarov s devíti bílými kulkami, z nichž jedna údajně čeká na Joonu Linnu...

Pavouk

512 Kč
Prohnilé město
(4x)
Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří.
Ukázky

Prohnilé město

449 Kč
Svatba duchů
(3x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.

Svatba duchů

170 Kč
Šikmý kostel 2
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.

Šikmý kostel 2

359 Kč
12 pravidel pro život
(2x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.

12 pravidel pro život

359 Kč
Čaroděj Zeměmoří
(1x)
Čaroděj Zeměmoří je prvním románem cyklu o Zeměmoří – fascinujícím světě stvořeném Velmistryní žánru SF&F Ursulou K. Le Guinovou.

Čaroděj Zeměmoří

314 Kč
Děti z Bullerbynu
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
Krev elfů
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..

Krev elfů

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 619 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 62 > >>