Nejprodávanější tituly - březen 2023
partnerství

Ženy, které (se) umí milovat - 11%
Průvodce cestou ke skutečné a naplňující (sebe)lásce. Zaměřeno na pocity a uvědomění vedoucí k přijetí naší bytosti.
partnerství

Ženy, které (se) umí milovat

269 Kč
239 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
partnerství

Život s narcisem

171 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
partnerství

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
Supermatky nemusí být šílené - 11%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti.
partnerství

Supermatky nemusí být šílené

269 Kč
239 Kč
Tajná tantrická cesta lásky - 11%
(1x)
Mimořádná kniha představující pohled soudobého tantrického mistra na lásku, intimitu a vztahy. Vydaná v sedmi jazycích a prodávaná po celém světě je Tantrická cesta lásky mnohými považována za nejlepšího průvodce k duchovnímu milostnému vztahu.
partnerství

Tajná tantrická cesta lásky

405 Kč
360 Kč
Třetí rodič - 11%
Kniha pro všechny, kdo žijí v tzv. patchworkové či komponované rodině – tedy v rodinném společenství s dětmi z předchozích vztahů. Autorka přináší osobní zkušenosti, příběhy dalších „třetích rodičů“ a hlavně rady a tipy pro každodenní život.
partnerství
Ukázky

Třetí rodič

396 Kč
352 Kč
Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy - 11%
Kniha Bohemian Taboo Stories veřejnosti představuje zajímavé osobnosti, jež se věnují neobvyklým profesím a koníčkům, které spojuje jedno zásadní téma.
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy

809 Kč
719 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Sexuální výchova
Ojedinělá publikace pro zdravotnické obory, která je primárně určená studentům ošetřovatelství a porodní asistence.
partnerství

Sexuální výchova

134 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
partnerství

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerství

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex
Kniha ukazuje, jak můžeme znovu najít zalíbení ve své sexualitě a milování. Přináší sedm smyslných pravidel pro dosažení štěstí a spokojenosti v oblasti sexuality, návod jak vyjádřit svá niterná přání a splnit si své erotické touhy.
partnerství

Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex

89 Kč
Pohlavně s rozumem - 11%
Hravá autorská publikace Terezy Bartošové je určena dětem od 10 let. Ilustrovaná sexuální výchova pro dívky i chlapce.
partnerství

Pohlavně s rozumem

224 Kč
199 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

partnerství

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Žena 60+ - 20%
Lehké pocity melancholie a husí kůže z rostoucího počtu svíček na dortu? Ale kdeže! Konečně nemusíte dělat tolik věcí! Vítejte v nejlepších letech a pořádně si je užijte!
partnerství
Ukázky

Žena 60+

101 Kč
81 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Pouta lásky - 11%
Slavná kniha z roku 1988 vzbudila značnou pozornost nejen ve feministických kruzích. Je to kniha primárně nikoli o lásce, ale o moci, resp. o její perverzi v dominanci na jedné straně a submisivitě na straně druhé.
partnerství
Ukázky

Pouta lásky

134 Kč
119 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Touhy, vášně a spiritualita - 11%
Kniha Touhy, vášně a spiritualita se zabývá propracovanými technikami tantry, jež umožňují adeptovi dosáhnout trojího mistrovského zvládnutí dechu, myšlení a přirozených tělesných procesů.
partnerství
Ukázky

Touhy, vášně a spiritualita

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 > >>