Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
beletrie

Vražda v Mallowan Hall - 20%
(4x)
Mallowan Hall, sídlo nejslavnější autorky detektivek Agathy Christie, v sobě spojuje to nejlepší z anglické tradice s moderními vymoženostmi roku 1930.
beletrie
Ukázky

Vražda v Mallowan Hall

259 Kč
207 Kč
Vzpomínky na úhoře - 20%
(5x)
Vzpomínky na úhoře jsou mnohovrstevnatý román zasazený do japonského prostředí, který kombinuje fantaskní prvky s motivem pátrání a přináší příběh o přátelství, odvaze a síle vzpomínek.
beletrie
Ukázky

Vzpomínky na úhoře

359 Kč
287 Kč
Stalo se v Miami - 20%
Galeristka Angel stojí nohama pevně na zemi, přesto ji setkání s hollywoodskou celebritou, hercem Alessandrem Cardenasem, přiměje k tomu, aby začala snít a přát si i něco pro sebe.
beletrie
Ukázky

Stalo se v Miami

69 Kč
55 Kč
Tolik popela - 20%
(2x)
Hlavní hrdina románu, stárnoucí literát a překladatel Kryštof, se znenadání a vlastně proti své vůli ocitá na životní křižovatce. Počínající pandemie přitom proměňuje svět, jak jej znal, a zpřítomňuje možnost jeho konce...
beletrie
Ukázky

Tolik popela

198 Kč
158 Kč
V mrtvé zóně - 20%
Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout.
beletrie
Ukázky

V mrtvé zóně

279 Kč
223 Kč
Jiné místo - 20%
(5x)
Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů?
beletrie
Ukázky

Jiné místo

249 Kč
199 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov - 20%
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
beletrie
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

198 Kč
158 Kč
Život na prodej - 20%
(3x)
Po neúspěšném pokusu o sebevraždu mladý úředník Hanio Jamada nabídne svůj život na prodej formou inzerátu v tokijském bulvárním deníku. Brzy se začínají ozývat různí zájemci se stále bizarnějšími nabídkami...
beletrie
Ukázky

Život na prodej

248 Kč
198 Kč
Klára a Slunce - 20%
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
beletrie
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
238 Kč
Vypravěč - 20%
(4x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.
beletrie
Ukázky

Vypravěč

319 Kč
255 Kč
Zahrada - 20%
(9x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
beletrie
Ukázky

Zahrada

249 Kč
199 Kč
Konec dětství - 20%
(2x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
beletrie
Ukázky

Konec dětství

278 Kč
222 Kč
Z kamene a vápna
(1x)
Stavba nového hradu Landštejna postupuje jen pomalu a čelí mnohým těžkostem, neboť odlehlá lokalita a dlouhé zásobovací trasy vedoucí liduprázdnými lesy kladou mimořádné nároky na organizaci.
beletrie
Ukázky

Z kamene a vápna

199 Kč
Hloubka nenávisti - 20%
(2x)
Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy.
beletrie
Ukázky

Hloubka nenávisti

329 Kč
263 Kč
Královsky obdařen - 20%
Každý ví, že práce osobního strážce s sebou nese jistá pravidla: nikdy neztrácej pozornost, nenech se rozptýlit a nezamiluj se do klienta.
beletrie
Ukázky

Královsky obdařen

229 Kč
183 Kč
S láskou z Riviéry - 20%
(4x)
Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu.
beletrie
Ukázky

S láskou z Riviéry

279 Kč
223 Kč
U - 20%
(3x)
Timur Vermes umí své čtenáře jaksepatří překvapit. Jeho nový román U lze jen těžko srovnávat s autorovými předchozími dvěma knihami, s bestsellerem Už je tady zas nebo drsnou satirou Hladoví a sytí.
beletrie
Ukázky

U

198 Kč
158 Kč
Bílá Voda - 20%
(22x)
Dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu.
beletrie
Ukázky

Bílá Voda

449 Kč
359 Kč
Obřad - 20%
(6x)
Seznamte se, Elena Blancová – přes den policejní inspektorka pronásledovaná minulostí, v noci femme fatale se slabostí pro grappu a karaoke. Se svým týmem musí vyřešit nebývale brutální vraždu ženy, která měla těsně před svatbou.
beletrie
Ukázky

Obřad

329 Kč
263 Kč
Vyhlaďte všechny ty netvory - 20%
(2x)
Nescházejí nám znalosti. Chybí nám odvaha uvědomit si, co víme, a vyvodit z toho důsledky.
beletrie
Ukázky

Vyhlaďte všechny ty netvory

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>