Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
děti a mládež

Gallant - 20%
(3x)
Šestnáctiletá Olivia Priorová postrádá tři věci: matku, otce a hlas. Jedinými společníky jsou jí přízraky, které vídá kolem sebe, a matčin deník zachycující matčinu rozbouřenou duši.
děti a mládež
Ukázky

Gallant

259 Kč
207 Kč
Hra o dědictví - 20%
(3x)
Avery Grambsová má jediný cíl – přežít střední školu, získat stipendium a vypadnout. Její plány však naruší smrt miliardáře Tobiase Hawthorna, který odkáže veškerý svůj majetek právě Avery. V čem je háček? Avery ho nikdy v životě neviděla a nemá ani tušení, co byl zač.
děti a mládež
Ukázky

Hra o dědictví

279 Kč
223 Kč
Lunasterové - Krok do prázdna - 20%
Dvoutvářný svět stojí na prahu velkého Času zatmění. Kdo prorazí cestu do tajemného Astralisu? Bílý drak Silver, nebo černý drak Aurum? Ovládnou nový svět Asterové, nebo Lunojasní?
děti a mládež
Ukázky

Lunasterové - Krok do prázdna

244 Kč
195 Kč
Meteorit z Mušlovky - 20%
(2x)
Odolá čtveřice dětí tajemným schopnostem černého meteoritu?
Bavila vás Prašina? Tohle se vám bude líbit taky.
Tušíte, kde se v Praze nachází lom Mušlovka? Právě tam totiž pátrají Tom, Matouš a Bětka po zkamenělinách. ...
děti a mládež
Ukázky

Meteorit z Mušlovky

198 Kč
158 Kč
Operace Banány - 20%
(1x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

děti a mládež
Ukázky

Operace Banány

298 Kč
238 Kč
Ranhojička - Zlatá klec - 20%
(1x)
Kiva Meridanová přežila zalindovské vězení i zkoušky utrpením. Opravdová svoboda na ni ale nečeká. Cítí, že jen vyměnila vězeňské mříže za zlatou klec královského paláce. A tak zatímco si zvyká na život v hlavním městě, myšlenky na pomstu ji neopouštějí.
děti a mládež
Ukázky

Ranhojička - Zlatá klec

329 Kč
263 Kč
Říše upíra - 20%
(7x)

Od posledního východu slunce uplynulo již dlouhých dvacet sedm let. Téměř tři desetiletí vedli upíři válku proti lidstvu; budovali své věčné království, zatímco ničili svět lidí. Nyní zbývá už jen několik nepatrných jiskřiček světla v moři temnoty.

děti a mládež
Ukázky

Říše upíra

399 Kč
319 Kč
Vespertina – Temná kněžka - 20%
(7x)
Artemisia se chce stát Šedou sestrou, členkou řádu, který se stará o klidný přechod duší zemřelých na onen svět. S mrtvými tráví čas raději než s živými, kteří si za jejími zády šuškají o jejích zjizvených rukou a pohnuté minulosti.
děti a mládež
Ukázky

Vespertina – Temná kněžka

329 Kč
263 Kč
Zvrácená pouta - 20%
Poté co byla její sestra prodána vílam, myslela si Abriella, že její život nemůže být horší. Ale když se najednou ocitla chycená v pavučině vlastních lží - zamilovaná do dvou princů, z nichž ani jednomu nemůže věřit - všechno je najednou komplikovanější, než čekala.
děti a mládež
Ukázky

Zvrácená pouta

319 Kč
255 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

děti a mládež
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
děti a mládež
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Přízraky noci - 20%
(1x)

Akční fantasy pro čtenáře Šesti vran. Moggast – země, které vládne proslulý kníže Dragovit. O jeho temných praktikách kolují nejrůznější zvěsti, lidé však o nich hovoří jen šeptem v bezpečí svých domovů.

děti a mládež
Ukázky

Přízraky noci

209 Kč
167 Kč
Rod země a krve - 20%
(4x)
Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování.
děti a mládež
Ukázky

Rod země a krve

339 Kč
271 Kč
Šťastné příběhy z Čumákova - 20%

Když chceš šťastné prasátko, kup mu luxus drbátko. V knížce najdete samé napínavé příběhy. O krávě, která utíkala z domu. O havranovi, který musel přes léto zůstat v Česku. O žábě, která si našla tajné bydleníčko v sudu.

děti a mládež
Ukázky

Šťastné příběhy z Čumákova

199 Kč
159 Kč
Vláda vlků - 20%
(1x)

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona.

děti a mládež
Ukázky

Vláda vlků

349 Kč
279 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
děti a mládež
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Magický expres - Mezi světlem a stíny - 20%
Dobrodružná jízda magickým expresem pokračuje! Flinn se konečně stala plnohodnotnou studentkou ve Světovém expresu – magické internátní škole na kolejích. Teprve se vyrovnává s očekáváním okolí, jež jí předpovídá velké činy, když ve vlaku začnou řádit tajemné stíny a ve škole přestane být bezpečno.
děti a mládež
Ukázky

Magický expres - Mezi světlem a stíny

249 Kč
199 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
děti a mládež
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>