Nejprodávanější e-knihy - březen 2023

Metalstory 2 - 20%
Závěrečná část vědecko-fantastického románu METALSTORY – Příběh kovu, který vrcholí epickou bitvou na planetě Pu-ma, v rytmu dupajících Zubatců, za šustotu kroutících se Červů, skřípajícího řevu Bestií a chladné logiky robotů.
Ukázky

Metalstory 2

239 Kč
191 Kč
Mezi lesem a vodou - 20%
Pokračování pěší výpravy mladého Angličana, který se v rocce 1933 vydal z Rotterdamu do Istanbulu. Mezi lesem a vodou navazuje na knihu Čas darů (2018) a autor v ní líčí cestu od slovenských hranic přes Maďarsko, Sedmihradsko a Rumunsko na Balkán.
Ukázky

Mezi lesem a vodou

298 Kč
238 Kč
Milosrdný Samaritán - 20%
(1x)
Ne každý, kdo tvrdí, že chce pomáhat lidem, říká pravdu... Olivia Rönningová zmizela. Její kolegyni Lise Hedqvistové brzy dojde, že musela být unesena.
Ukázky

Milosrdný Samaritán

319 Kč
255 Kč
Múzy za ostnatým drátem - 20%
S Hitlerovým převzetím moci nad Rakouskem musejí spisovatelé Mathias a Johannes čelit strachu, že nebudou moci dál psát. Obrátí se na literárního agenta Juliana, který má ve Vídni mnoho kontaktů a doufá, že pro ně nalezne řešení jako pro další významné autory jako je Stefan Zweig a Sigmund Freud.
Ukázky

Múzy za ostnatým drátem

319 Kč
255 Kč
My všichni neřádi - 20%
(3x)
Vychází krvavý Měsíc. Krvavý závoj padá. Turnaj začíná.
Ukázky

My všichni neřádi

349 Kč
279 Kč
Nagori - 20%
Krátký text o pomíjivosti, zmiňující japonské poetické i kulinární umění, je zamyšlením nad naším vztahem k času, fascinující je v tomto ohledu srovnání japonského a evropského vnímání včetně jistého přesahu do politiky.
Ukázky

Nagori

198 Kč
158 Kč
Návrat nežádoucí - 20%
(1x)
Strhující román o osudech mladé zdravotní sestry se odehrává v kulisách poválečných československých dějin.
Ukázky

Návrat nežádoucí

319 Kč
255 Kč
Nebát se a mluvit - 20%
Jan Přeučil a Karel Voříšek spojili herecké a moderátorské umění a společně připravili knihu pro každého, kdo se chce zdokonalit v mluvení a přesvědčivosti před lidmi. Praktické řečnické triky a fígle ukazují nejen na sobě, ale i na kamarádech z branže.
Ukázky

Nebát se a mluvit

279 Kč
223 Kč
Nejjasnější hvězdy - 20%
(1x)
První díl nové série od autorky fenoménu After! Karina vyrostla na vojenské základně a ví, jaký chaos a komplikace to do života přináší. Snaží se proto vést klidný dospělý život ve svém malém domku.
Ukázky

Nejjasnější hvězdy

289 Kč
231 Kč
Nelítostný souboj: Heat 2 - 20%
Nelítostný souboj 2 je stejně ambiciózní a rozsáhlé dílo se stejně výraznými postavami jako kultovní filmový thriller režiséra Michaela Manna z roku 1995 HEAT.
Ukázky

Nelítostný souboj: Heat 2

349 Kč
279 Kč
Neurochirurgie - 20%
Učebnice je základním materiálem pro výuku oboru na lékařských fakultách. Společně s přednáškami a praktickými cvičeními tvoří souhrn informací pro přípravu na zkoušku z neurochirurgie.
Ukázky

Neurochirurgie

270 Kč
216 Kč
Notting Hill pod sněhem - 20%
(2x)
Violu v londýnském metru zaujme muž, který musí být tím pravým. Mají totiž spolupracovat na stejném školním vánočním představení, což nemůže být náhoda.
Ukázky

Notting Hill pod sněhem

279 Kč
223 Kč
Nové britské obrázky - 20%
(1x)

Kniha je volným pokračováním Britských obrázků a autor v ní opět představuje britskou společnosti a text doplňuje fotografiemi.

Ukázky

Nové britské obrázky

198 Kč
158 Kč
Ořechy na cukroví - 20%
Ve stáří se celý svět mění v místo plné lítosti. Aspoň pro někoho. Hlavní hrdinkou příběhu je životem poznamenaná stará žena, pro niž je rodina nade vše a své děti a vnoučata bezmezně miluje a láskyplně rozmazluje.
Ukázky

Ořechy na cukroví

239 Kč
191 Kč
Osudy českých šlechtičen - 20%
Jsou každá jiná. Perchta přímo vybízí, aby se stala obětí, Anna dělá, co vidí na očích svému manželovi, Eva se do všeho vrhá po hlavě, hlavně do dobrodružství, Marie Manrique je pyšná, až Bůh brání...
Ukázky

Osudy českých šlechtičen

199 Kč
159 Kč
Press Reset - 20%
Videohry jsou napínavé a srdcervoucí. A co teprve jejich vývoj!
Ukázky

Press Reset

279 Kč
223 Kč
Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - 20%
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia.
Ukázky

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika

179 Kč
143 Kč
Příliš hlučná prázdnota - 20%
Jak moc je důležité to, co text neříká? A jak o ne(do)řečeném přemýšlí literární teorie?
Ukázky

Příliš hlučná prázdnota

249 Kč
199 Kč
Případy soudce Ti. Smrt v lotosovém poli - 20%
Na zpáteční cestě z poutní cesty ke chrámu Vznešeného vrcholu se soudce Ti a jeho První paní dozvědí, že v kraji, kterým právě procházejí, rozsévá hrůzu obávaný vrah, nazývaný Sekáč hlav. Jsou proto rádi, že nalézají útočiště u bohatého obchodníka, jehož okolním zrakům vzdálený dům stojí na kraji lotosového pole. J a neochoty místního podprefekta.
Ukázky

Případy soudce Ti. Smrt v lotosovém poli

199 Kč
159 Kč
Případy soudce Ti. Záhada zlatého draka - 20%
Vyšetřovat vraždu prostitutky uprostřed Slavnosti květů se soudci Ti opravdu nechce. Co má ale dělat, když ke zločinu došlo před zraky jeho První paní?
Ukázky

Případy soudce Ti. Záhada zlatého draka

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>