Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2023

Barí, syn Kazanův
Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny.

Barí, syn Kazanův

224 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

350 Kč
Boží mlýny
V posledním románu Pavla Hrdličky se opět přesuneme o několik století do minulosti, konkrétně do 14. století, kdy na Velikonoce probíhala v Praze pohroma na Židy.

Boží mlýny

269 Kč
Cesta zpátky
(2x)

„Válka nás přejela jako parní válec…“ Na zprávu ze západní fronty, kde klid byl jen přízračnou předehrou k umírání, navázal velký německý humanista žalozpěvem o mladých, jejichž odhodlání změnit svět zmařila první světová válka.

Cesta zpátky

386 Kč
Černý mustang
Náčelník Komančů osnuje úklady, ale nepočítá s Old Shatterhandem a Vinnetouem.

Černý mustang

295 Kč
Dívka ve vlaku
(5x)
Román, který si podmanil všechny žebříčky bestsellerů na obou stranách Atlantiku a trhá rekordy v rychlosti prodeje, vychází česky v audiu o 14 dní dříve než tištěná kniha!

Dívka ve vlaku

314 Kč
Chatrč
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.

Chatrč

341 Kč
Jako stín
(4x)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka.
Ukázky

Jako stín

449 Kč
Jeden život
(1x)
Jeden život je prvním z Maupassantových šesti románů a po Miláčkovi nejznámější.

Jeden život

319 Kč
Klub rváčů
První pravidlo klubu rváčů: Nikdy nemluvit o klubu rváčů! Druhé pravidlo klubu rváčů: Nikdy nemluvit o klubu rváčů!?

Klub rváčů

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 228 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>