Nejprodávanější tituly - březen 2023
partnerství

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerství
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Muž 50+ - 11%
Tato knížka je tím nejlepším dárkem k narozeninám pro vašeho kamaráda, kolegu, bratra, tátu či švagra, pokud jeho věk začíná číslem 5!
partnerství

Muž 50+

134 Kč
119 Kč
Vědomé milování - 6%
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství

Vědomé milování

254 Kč
239 Kč
Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví - 11%
Prevence všech ženských zdravotních problémů, ať už jde o rakovinu prsu, příznaky menopauzy nebo ochromující účinky osteoporózy.
partnerství

Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví

70 Kč
62 Kč
Jak flirtovat - 20%
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu — v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě.
partnerství
Ukázky

Jak flirtovat

186 Kč
149 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
partnerství
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Hádky v manželství - 20%
Hádky ke vztahu nerozlučně patří. Kdy jde ale ještě o nezbytné "koření lásky" a kdy už jsou spory signálem hrozící krize? To nemusí být na první pohled zřejmé ani pro jednoho z účastníků.
partnerství
Ukázky

Hádky v manželství

111 Kč
89 Kč
Sexualizovaná realita pracovních vztahů - 11%
Kniha Sexualizovaná realita pracovních vztahů je výsledkem sociologického výzkumu obtěžování z důvodu pohlaví a sexuálního obtěžování, který realizovalo oddělení Gender & sociologie SOÚ AV ČR.
partnerství

Sexualizovaná realita pracovních vztahů

131 Kč
117 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>