Nejprodávanější audioknihy - březen 2023

Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Fimfárum Jana Wericha
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
Auto z pralesa

Krátké povídky Daisy Mrázkové otevírají vnímavým dětem oči, aby pochopily malé obyčejné věci, které utvářejí svět.

„Bylo jedno město velice krásné, velice nové, velice skleněné, velice železobetonové. A domy byly vysoké a bílé jako kostky cukru..“

Auto z pralesa

269 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo - 37%
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

311 Kč
195 Kč
Cesta zpátky
(2x)

„Válka nás přejela jako parní válec…“ Na zprávu ze západní fronty, kde klid byl jen přízračnou předehrou k umírání, navázal velký německý humanista žalozpěvem o mladých, jejichž odhodlání změnit svět zmařila první světová válka.

Cesta zpátky

386 Kč
Dokonalá tma
(4x)
Člověk jako kus masa. Šestý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem.
Ukázky

Dokonalá tma

449 Kč
Doktor Dolittle a jeho zvířátka
Světoznámý pohádkový příběh o hodném zvěrolékaři.

Doktor Dolittle a jeho zvířátka

249 Kč
Duch Llana Estacada
Old Shatterhand a Vinnetou na scéně – záruka dobrého konce. Díky semknutému ději je příběh jedním z nejlepších, které Karel May napsal. Nepostrádá napětí, ale i vtipnou lehkost a odhodlané postavy.

Duch Llana Estacada

268 Kč
Hoši od Bobří řeky
Příběh o skautských výpravách, plnění bobříků, i o ryzím přátelství. Vedoucí Rikitan dá dohromady partu dvanácti chlapců a utvoří oddané bratrstvo.

Hoši od Bobří řeky

332 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 618 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 62 > >>