Nejprodávanější tituly - duben 2023

Spatřil jsem svou tvář
(1x)
Překvapivá sbírka básníka, jehož verše lze dávno spolehlivě rozpoznat v mnohohlasí české poezie.

Spatřil jsem svou tvář

269 Kč
Střepy Země
Válka skončila. Její hrdinové jsou zapomenuti. Až do jednoho náhodného objevu... Aby zachránili svůj druh, vytvořili lidé po zničení Země bojovou elitu – zdokonalené lidské bytosti s implantovanými vylepšeními. Jedním z nich je Idris.

Střepy Země

539 Kč
Symetrie odplaty
(1x)
Pomůže David Raker dopadnout brutálního vraha žen? Lucinda Berringtonová původně fotila hotely do turistických průvodců, ale nudná, jednotvárná práce jí neuspokojovala, a tak se přihlásila na roční stáž k policejnímu sboru v Kapském Městě...
Ukázky

Symetrie odplaty

99 Kč
Syn
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
Ukázky

Syn

358 Kč
Temná hra
(8x)
Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy.
Ukázky

Temná hra

404 Kč
Teorie sémiotiky
Eco vidí sémiotiku v širších souvislostech, především jako ekvivalent kulturní antropologie. Dílo lze doporučit všem zájemcům o daný obor, a to jak začínajícím, tak pokročilým.
Ukázky

Teorie sémiotiky

538 Kč
Tichá řeč těla
Jak můžeme číst řeč těla ostatních lidí, rozumět jí a „překládat“ ji?

Tichá řeč těla

287 Kč
Ticho
(2x)
Don DeLillo bývá označován za jednoho ze tří největších žijících amerických prozaiků (vedle Cormaca McCarthyho a Thomase Pynchona) – a jeho poslední kniha, útlý román Ticho, výmluvně dokládá proč.....
Ukázky

Ticho

250 Kč
Tohle lidi hodně berou
Třetí vydání sbírky fejetonů stand-up komika Pavla Tomeše, kterého můžete znát z televizních pořadů Comedy club nebo Na stojáka. Je možné domluvit se s cizinci, řemeslníky, mimozemšťany, ženami, dětmi nebo s Davidem Copperfieldem?

Tohle lidi hodně berou

224 Kč
Trieste Centrale
(3x)
Trieste Centrale je malou odbočkou velkého románu Winterbergova poslední cesta. Pan Winterberg cestuje ze Západního Berlína do italského Terstu. Chce, aby jeho žena byla šťastná.
Ukázky

Trieste Centrale

221 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100