Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
beletrie

Václav Havel - 20%
(2x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
beletrie
Ukázky

Václav Havel

245 Kč
196 Kč
Washingtonský dekret - 20%
(6x)

Politický thriller od autora severských kriminálních bestsellerů. Demokratický guvernér Bruce Jansen právě vyhrál s velkým náskokem americké prezidentské volby. Oslava vítězství je však pokažena atentátem, při němž umírá jeho manželka.

beletrie
Ukázky

Washingtonský dekret

169 Kč
135 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
beletrie
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
A hory odpověděly - 20%
(21x)
Khaled Hosseini, autor světově úspěšných románů Lovec draků a Tisíce planoucích sluncí, vydává třetí román, v němž se opět vrací do rodného Afghánistánu, ale zavede nás i do Paříže či Kalifornie.
beletrie
Ukázky

A hory odpověděly

198 Kč
158 Kč
Aristokratka ve varu - 20%
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
beletrie
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
120 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
beletrie
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Král rytíř Přemysl II. Otakar
(6x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době, kdy král Václav I. realizuje svůj politický sen - prostřednictvím sňatku svého prvorozeného syna Vladislava ovládnout rakouské země.
beletrie
Ukázky

Král rytíř Přemysl II. Otakar

299 Kč
Křižník Thor - 20%
(1x)
Evropská unie se potácí na pokraji úpadku, zoufale postrádá suroviny, hlavně ropu, ale nemá dostatečné vojenské a námořní síly, aby zabezpečila obchodní trasy a prolomila nevyhlášenou blokádu.
beletrie
Ukázky

Křižník Thor

239 Kč
191 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
beletrie
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Návrat mistra
(3x)
Pán Milána Gian Galeazo Visconti se nevzdává snahy získat vévodskou korunku, kterou mu však může udělit jenom Václav IV., král český a římský. A tak se musí Lukáš znovu vrátit do Čech, už jako vážený milánský mistr.
beletrie
Ukázky

Návrat mistra

189 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100