Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
světová

Zatmění - 20%
(4x)
Harry se vrací domů z Los Angeles, kde se marně snažil upít k smrti. V patách má vymahače dluhů a před sebou vraždu dvou mladých žen. Ze zločinu je obviněn známý realitní magnát. Pokud Harry do deseti dnů najde skutečného vraha, zachrání hned několik lidí najednou.
světová
Ukázky

Zatmění

389 Kč
311 Kč
Ďáblova cesta - 20%
(6x)
Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou.
světová
Ukázky

Ďáblova cesta

390 Kč
312 Kč
Smrtící volání - 20%
(3x)
Nikdo nepíše tak napínavé detektivky jako Angela Marsonsová! V obchodním centru se najde ztracená holčička. Její matku objeví mrtvou o pár hodin později v opuštěné budově.
světová
Ukázky

Smrtící volání

369 Kč
295 Kč
Co dělala Abigail v létě - 20%
(1x)

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

světová
Ukázky

Co dělala Abigail v létě

198 Kč
158 Kč
Perfektní manželka? - 20%
Ari si nepotrpěl na prázdné sliby, nehrál s Cleo žádné hry. A byl připraven držet si od ní odstup, až se k němu nastěhuje… Koneckonců čím se ta drobná dívka lišila od všech těch, jež prošly životem – a postelí – řeckého miliardáře před ní?
světová
Ukázky

Perfektní manželka?

69 Kč
55 Kč
Dokonalá lítost - 20%
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
světová
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
255 Kč
Skandál sezony - 20%
(2x)
Když se plukovník Nathaniel Fairfax poprvé setkal s Cassandrou Furnivalovou, byla krásná, nevinná a svěží jako orosené poupátko růže.
světová
Ukázky

Skandál sezony

109 Kč
87 Kč
Buď táta... nebo nic! - 20%
Ta dívka, jejíž jméno se ani nedozvěděl, ho tenkrát úplně omámila. A potom zklamala. Jenže uplynuly čtyři roky, a Ross zjistil, že tím, kdo se dopustil křivdy… byl on! Jak mohla porodit moje dítě, když já nemůžu být ničí otec?
světová
Ukázky

Buď táta... nebo nic!

69 Kč
55 Kč
Na nevěstu nevhodná! - 20%
(1x)
Znali ho jako Smutného prince… Ale Lily vzpomínala na dobu, kdy byl Chalíd někdo jiný. Kdy se ještě neproměnil v bezohledného člověka bez srdce. Vypadá jako holčička, pomyslel si Chalíd s bolestí, ale nebyla jí.
světová
Ukázky

Na nevěstu nevhodná!

69 Kč
55 Kč
Popelčina kouzla - 20%
(1x)
Morgan správně z Constantinea vycítila temnotu. A ta temnota, která ovládala jeho život, teď hrozila pohltit i ji. To, co se mezi nimi odehrávalo, bylo temné a smyslné, ne sladké a omamné.
světová
Ukázky

Popelčina kouzla

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>