Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
osobnosti a osudy

Skutečná cesta ven - 20%
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky?
osobnosti a osudy
Ukázky

Skutečná cesta ven

249 Kč
199 Kč
S prominutím řečeno - 20%
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
osobnosti a osudy
Ukázky

S prominutím řečeno

397 Kč
318 Kč
Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda - 20%
(2x)
Holandsko, 1944. Zatímco Evropou otřásá druhé světová válka, mladá Audrey Hepburnová nachází lásku k tanci. Mezi válečnými hrůzami a všudypřítomným hladem sní o tom, že se stane primabalerínou. A třebaže tento sen brzy ztroskotá, nenechá se odradit.
osobnosti a osudy
Ukázky

Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda

399 Kč
319 Kč
Žila jsem příliš krátce
Ve strhujícím životopisném románu sleduje Monika Czernin stopy své neobyčejné pratety Nory Kinské a nechává před našima očima vyvstat obraz ženy mladé, odvážné a plné života.
osobnosti a osudy
Ukázky

Žila jsem příliš krátce

249 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Devadesát dnů za železnou oponou - 20%
Málokdo ví, že se v 50. letech 20. století objevil García Márquez – tehdy nepříliš známý mladý novinář – v komunistickém Československu…
osobnosti a osudy
Ukázky

Devadesát dnů za železnou oponou

239 Kč
191 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Dokud voda neskončí - 20%
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
osobnosti a osudy
Ukázky

Dokud voda neskončí

319 Kč
255 Kč
Lego - 20%
Neobyčejný příběh společnosti LEGO, založený na přístupu do archivů společnosti a vzácných rozhovorech s rodinou zakladatelů, která společnost stále vlastní.
osobnosti a osudy
Ukázky

Lego

449 Kč
359 Kč
Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa - 20%
Tato kniha je fascinujícím vhledem do osobních životů, psychologických profilů i manželství žen Hitlerových pohlavárů. Göring, Goebbels, Himmler, Heydrich, Heß, Bormann – jména, která jsou synonymem moci a vlivu ve třetí říši.
osobnosti a osudy
Ukázky

Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 68 položek
1 2 3 .. 7 > >>