Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
dům a zahrada

Trénink pro úpravu chování - 20%
Nezáleží na tom, jestli je problémové chování vašeho psa způsobované strachem, frustrací nebo agresivitou – pokud štěká, vrčí, skáče, tahá nebo utíká, tahle kniha vám poradí, jak ho toho zlozvyku zbavit...
dům a zahrada
Ukázky

Trénink pro úpravu chování

289 Kč
231 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada
Ukázky

Tahání na vodítku

98 Kč
87 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
dům a zahrada
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Hrdinové suchých zahrad - 20%
Voňavá a barevná zahrada bez zalévání.
dům a zahrada
Ukázky

Hrdinové suchých zahrad

339 Kč
271 Kč
Jak na kočku - 20%
Chceš být se svojí kočkou nejlepší kamarád a porozumět kočičí duši? Přečti si tuto zábavnou příručku. Díky návodům krok za krokem, fascinujícím příběhům, okouzlujícím ilustracím a radám odborníků se dozvíš, jak na to! - Pronikneš do tajů řeči kočičího těla. - Dostaneš zaručené tipy, jak se s kočkou sblížit a získat její důvěru.
dům a zahrada
Ukázky

Jak na kočku

199 Kč
159 Kč
Zahrady od Dany 2 - 20%

Známá zahradní architektka radí, jak řešit nejčastější problémy v zahradě Živé ploty, trvalkové záhony, zídky, cestičky, zahradní domky či terasy. To všechno jsou témata, s nimiž se na Danu Makrlíkovou obracejí diváci jejích pořadů.

dům a zahrada
Ukázky

Zahrady od Dany 2

349 Kč
279 Kč
Psověda - 20%
Kdy lidé poprvé ochočili vlka? Kolik hraček znáš… Kolik slov se dokážou naučit geniální border kolie? Pozná se pes v zrcadle a má teorii mysli? Psi a matematika. Vnímají psi magnetické pole? Mohli by se dožívat 20 let?
dům a zahrada
Ukázky

Psověda

149 Kč
119 Kč
Začínáme se suchozemskými želvami - 20%
Miloš Junek se suchozemským želvám věnuje bezmála 25 let. Choval již 13 druhů těchto nádherných tvorů – a o své zkušenosti se nyní rozhodl podělit. Záměrem nebylo vydat publikaci pro odborníky a vysoce zkušené chovatele.
dům a zahrada
Ukázky

Začínáme se suchozemskými želvami

249 Kč
199 Kč
Od semínka v prach - 20%
Kniha Od semínka v prach je vlastně jakýmsi manifestem zahradnického zenu a povzbudivou rozpravou o životě v souladu s přírodou. Kde není uřvané ego, tam má v na¬stalém prázdnu šanci vyvstat něco jiného. Třeba štěstí.
dům a zahrada

Od semínka v prach

318 Kč
254 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>