Nejprodávanější knihy - duben 2023
encyklopedie

Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
encyklopedie

Darwin

314 Kč
279 Kč
Kdo to nezná, není Čech
Knížka Kdo to nezná, není Čech, je pro děti od 6 let, ale i mnohý dospělý v ní najde spoustu zajímavých informací. Buďme hrdí na to, že jsme Češi !
encyklopedie

Kdo to nezná, není Čech

89 Kč
Ilustrovaná encyklopedie Bible - 11%
Ilustrovaná encyklopedie Bible předkládá výklad biblických příběhů, od Genesis po Zjevení Janovo, a snaží se ho přiblížit co nejširšímu okruhu čtenářů. Na textech spolupracovali odborníci z nejrůznějších církví a oblastí.
encyklopedie

Ilustrovaná encyklopedie Bible

1 349 Kč
1 199 Kč
Jaké to je být ptákem - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to je létat?
encyklopedie

Jaké to je být ptákem

314 Kč
279 Kč
Robot. Poznej stroje budoucnosti - 11%
Robotika je na vzestupu. Do roku 2019 spatřilo světlo světa více než 45 milionů robotů. Robotika a umělá inteligence se stávají nedílnou součástí běžného života: ať už máme na mysli válečné drony, nebo roboty pomáhající v nemocnicích pacientům či zachraňující lidi při živelních katastrofách.
encyklopedie

Robot. Poznej stroje budoucnosti

359 Kč
319 Kč
Stromy - 11%
V tomto atlase se můžete seznámit se stovkou stromů, které rostou v lesích, parcích a zahradách střední Evropy. Portréty jednotlivých druhů doplňují překvapivá fakta a zajímavosti.
encyklopedie

Stromy

314 Kč
279 Kč
Vlaky - 11%
Od parních lokomotiv po nejmodernější vlaky. Dobrodružná jízda dějinami železniční dopravy.. Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku.
encyklopedie
Ukázky

Vlaky

269 Kč
239 Kč
200 let egyptologie - 11%
V roce 2022 si světová egyptologie připomíná několik významných výročí. Před sto lety byla v Údolí králů objevena hrobka „zlatého krále“ Tutanchamona. A hlavně – uplynulo 200 let od chvíle, kdy Francouz Champollion rozluštil hieroglyfy.
encyklopedie

200 let egyptologie

629 Kč
559 Kč
Lesní zvířata: V životní velikosti - 11%
Stáli jste někdy tváří v tvář vlkovi? Zahleděli jste se hluboko do očí jelenovi nebo třeba lišce, jezevci, rysovi nebo snad divokému praseti a medvědovi? Ano, ve volné přírodě je to téměř nemožné, protože většina zvířat je velmi plachá.
encyklopedie

Lesní zvířata: V životní velikosti

296 Kč
263 Kč
Putování po pražských nádražích - 11%
Kudy vedly první tratě? Co předcházelo jejich výstavbě? A jak se v proudu času měnila malebná pražská nádraží?
encyklopedie
Ukázky

Putování po pražských nádražích

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 63 položek
1 2 3 .. 7 > >>