Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
encyklopedie

Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje - 20%
Autorky, koreanistka a japanistka, přinášejí základní přehled o vývoji mytických a náboženských systémů na Korejském poloostrově a Japonském souostroví.
encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje

90 Kč
72 Kč
Vlaky - 20%
V této nevšední ilustrované knize se děti i dospělí dozvědí spoustu zajímavostí o nejvýznamnějších lokomotivách a vlacích v dějinách železnic a zjistí, jak tento způsob dopravy změnil náš svět.
encyklopedie
Ukázky

Vlaky

219 Kč
175 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
encyklopedie
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Strašidelné Česko - 20%
Čarodějka v listí skrytá, v mlžném tanci chlapce chytá. Za studených hvězdných nocí, můžeš potkat přízrak bosý. Pekelný puch, sirný dým znamenají čertův stín. Každé bystré dítě tuší, vodník má rád kafe s duší! Pérák dělá pořádek, Němčour padne na zadek. Česko je i strašidelné! Už se bojíte? Máte proč! Na cestě na nejtajemnější místa na vás číhá upír, čert či vodník, což je, jak se dovíte, taky vlastně čert. Ale takový, co se nepropadl pod zem do pekla, ale do rybníka či řeky. A ne všechny strašidelné bytosti jsou spojeny s dávnými časy, takový Pérák, jakýsi český Spiderman, za války dělal pořádek, až „Němčour padal na zadek“. V ministestech na konci kapitol zjistíte, zda už se vyznáte ve Strašidelném Česku. Knížku si vezměte s sebou na výlet či na prázdniny.
encyklopedie
Ukázky

Strašidelné Česko

199 Kč
159 Kč
Zlato - 20%
Výpravná a šíří zpracování tématu výjimečná encyklopedie z pera renomovaných autorů.
encyklopedie
Ukázky

Zlato

849 Kč
679 Kč