Nejprodávanější knihy - duben 2023
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Magisterium Karlštejna - 11%
(2x)
Stavba hradu Karlštejna i jeho malířská výzdoba vycházejí z templářské tradice, křesťanského hermetismu a svobodných umění kvadrivia, zde zastoupených posvátnou geometrií, alchymií, astrologií a hudbou ve smyslu kosmologickém.
esoterika a astrologie

Magisterium Karlštejna

509 Kč
453 Kč
Ho’oponopono - 11%
Ho’oponopono je starý havajský rituál, jehož název v překladu znamená „vylepšit, vyčistit, napravit chybu“. Jde v něm o proces uvolňování a odpuštění. Základní myšlenkou je převzetí stoprocentní zodpovědnosti za vše, co se děje kolem nás i v nás.
esoterika a astrologie

Ho’oponopono

153 Kč
136 Kč
Andělská inspirace
(1x)
Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.Tento soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci.
esoterika a astrologie

Andělská inspirace

84 Kč
Schody ke hvězdám - 6%
(1x)
Autor v knize ukazuje jak vznikly starověké megalitické stavby (Stonehenge, Cuzco, Velkém pyramidy Mayů, ad.) a k čemu sloužily, ale všímá si také klíčové role astrologie při jejich plánování a výstavbě.
esoterika a astrologie

Schody ke hvězdám

253 Kč
238 Kč
Mumiální hermetická léčba & Problém očarování - 11%
Autor podává v tomto svém skvostném díle jedinečné poznatky z praktického užití magického umění. Kniha, ač nepříliš obsáhlá, dává jasný klíč a hermetický pohled na spagyrickou, hermetickou mumiální léčbu a praktiky očarování.
esoterika a astrologie

Mumiální hermetická léčba & Problém očarování

252 Kč
224 Kč
Undiny -  Poznání z říše vodních duchů
Undiny jsou vodní elementálové a duchové vodního světa. Objevují se v ústních tradicích, v historické literatuře a v mytologii a k jejich pojmenování se často používají i další jména: mořské panny, selkie, sirény.
esoterika a astrologie

Undiny - Poznání z říše vodních duchů

80 Kč
Vesmír v kabale - 11%
Vesmír v kabale je obecný výklad o původu a kosmickém plánu stvoření a jeho obyvatel.
esoterika a astrologie

Vesmír v kabale

359 Kč
319 Kč
Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Léčivé rostliny… které ještě neznáte - 11%
V posledních desetiletích se u nás nově usídlily různé rostliny, jako například bolševník velkolepý, zlatobýl kanadský nebo netýkavka žláznatá.
esoterika a astrologie

Léčivé rostliny… které ještě neznáte

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 167 položek
1 2 3 .. 17 > >>