Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
zdravá výživa

Pravda o cukru - 20%
(3x)
Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.
zdravá výživa
Ukázky

Pravda o cukru

258 Kč
206 Kč
Sám sobě výživovým poradcem - 20%
Chcete začít zdravě jíst a lépe se starat o svoje tělo, ale nevíte, jak začít? Ztrácíte se v záplavě diet, které nikdy nefungují tak, jak byste si představovali? Tak by tato kniha pro vás mohla být tou pravou.
zdravá výživa
Ukázky

Sám sobě výživovým poradcem

279 Kč
223 Kč
Fit kdykoliv a kdekoliv - 20%
Sandra Schmidová je výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci. Její dalších 63 receptů pro udržitelný fit život najdete v této skvělé publikaci, která volně navazuje na předchozí dva díly - Zdravě kdykoliv a kdekoliv a Lehce kdykoliv a kdekoliv.
zdravá výživa
Ukázky

Fit kdykoliv a kdekoliv

209 Kč
167 Kč
Kuchařka při onemocnění jater - 20%
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat.
zdravá výživa
Ukázky

Kuchařka při onemocnění jater

149 Kč
119 Kč
Vegan recepty – chutně a snadno - 20%
Nálož veganských receptů pro vegany i masožravce Veganská strava nemusí být navzdory zažitým představám jen o chroupání salátů a košťálů – bez živočišných složek můžete vytvořit skvělá plnohodnotná jídla, která si nijak nezadají s konvenční kuchyní.
zdravá výživa
Ukázky

Vegan recepty – chutně a snadno

279 Kč
223 Kč
Vyváženě - 20%
(2x)
Kuchařka Vyváženě je plná receptů sestavených tak, aby zajistily vyvážený příjem jednotlivých živin. Tipy na snídaně, obědy, svačiny i večeře pečlivě připravily nutriční terapeutky z poradny Ne hladu. Na své si v knize přijdou milovníci masa, ale i vegetariáni či vegani, na inspiraci se mohou těšit i jedinci s intolerancí laktózy či lepku.
zdravá výživa
Ukázky

Vyváženě

439 Kč
351 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
zdravá výživa
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Zdravě kdykoliv a kdekoliv - 20%
Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci! Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravě kdykoliv a kdekoliv

249 Kč
199 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč