Nejprodávanější knihy - duben 2023
kuchařky slavných

Chutně a rychle - 11%
Chcete vařit, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye! 100 receptů, které uvaříte do 30 minut!
kuchařky slavných

Chutně a rychle

539 Kč
479 Kč
Velká medvědí kuchařka - 11%
(1x)
Ahoj, jsme medvědí kamarádi Nedvěd a Miška. Asi nás znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Ze všeho nejraději mlsáme a podnikáme různá dobrodružství.
kuchařky slavných
Ukázky

Velká medvědí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla - 11%
„Tohle jsou moje spolehlivé recepty pro chvíle, kdy se chci doma dobře najíst, a upřímně doufám, že vám budou inspirací, abyste vařením dosáhli lepšího zdraví, ať už je vaším osobním cílem cokoli.“
kuchařky slavných

Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla

449 Kč
399 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
kuchařky slavných

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - 11%
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
kuchařky slavných

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
559 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně - 11%
(2x)
Tato kniha navazuje na první, velice úspěšnou, kuchařku Karolíny Kamberské - Karolína, domácí kuchařka - i na její stejnojmenný populární pořad na TV Prima.
kuchařky slavných

Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně

359 Kč
319 Kč