Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
grafický design

Typokniha - 11%
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin. V soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2020 Cenu Ministerstva kultury ČR (1. místo) v kategoii Učebnice a další didaktické pomůcky.
grafický design
Ukázky

Typokniha

459 Kč
408 Kč
Jiří Jilovský
Katalog publikovaný u příležitosti výstavy malíře Jiřího Jilovského pořádané v Galerii Roberta Guttmanna. Jiří Jílovský je znám jako umělec vycházející z vrcholné secese a tvůrce drobné grafiky rozmanitých forem, technik, stylů a motivů.
grafický design

Jiří Jilovský

54 Kč
Význam tradice pro typografii - 11%
Tato drobná knížka je novým vydáním textu přednášky významného typografa Jana Tschicholda, kterou pod názvem „Význam tradice pro typografii“ proslovil na podzim roku 1964 v Památníku národního písemnictví v Praze.
grafický design

Význam tradice pro typografii

185 Kč
164 Kč
Fenomén drsnosti / The roughness phenomenon - 11%
Dvojjazyčná kniha z oboru dějin umění je první syntetickou studií o fenoménu české strukturální grafiky, která je objevem Vladimíra Boudníka, nejosobitějšího grafika druhé poloviny 20. století.
grafický design

Fenomén drsnosti / The roughness phenomenon

321 Kč
286 Kč
Bedřich Feigl - Obrazy, kresby a grafika
Katalog k výstavě malíře a grafika Bedřicha Feigla (1884–1965) přináší na 72 stranách text A. Paříka o životě a díle tohoto dosud opomíjeného pražského malíře a na 203 převážně barevných reprodukcích seznamuje s jeho malířskou a grafickou tvorbou.
grafický design

Bedřich Feigl - Obrazy, kresby a grafika

72 Kč
Graphic Design in the White Cube / Grafický design v bílé krychli - 11%
Katalog k výstavě, která je součástí 22. mezinárodní bienále grafického designu Brno 2006.
grafický design

Graphic Design in the White Cube / Grafický design v bílé krychli

108 Kč
96 Kč
Horká jehla / Hot Needle
Katalog je vydán k novému akvizičnímu souboru grafických listů 80. let z edice Kunstring Folkwang v Essenu, který získala Galerie hlavního města Prahy darem od Zdenka Felixe, emeritního ředitele Deichtorhallen v Hamburku.
grafický design

Horká jehla / Hot Needle

89 Kč