Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
umění

Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
umění

Mých tisíc životů

89 Kč
Apollo a Marsyas - 11%
Objevte architekturu, sochy i obrazy a poznejte svět umělkyň a umělců, objednavatelek a objednavatelů, kteří rozhodovali o podobě umění na Moravě od dob Věstonické venuše až po naši současnost.
umění

Apollo a Marsyas

809 Kč
719 Kč
Jaromír Čejka - Stopy / Traces - 11%
Monografie Jaromíra Čejky s názvem Stopy je splátkou dluhu významnému českému fotografovi, kterého zná kulturní obec především jako autora fotografického projektu Jižní Město. Rozpětí tvorby Jaromíra Čejky je však daleko širší.
umění

Jaromír Čejka - Stopy / Traces

495 Kč
440 Kč
Jako bych očima fotografovala stále ty stejné snímky - 11%
(1x)
Telefonem, kapsou, otevíráme bránu do prostoru, který není dimenzovaný na jeden lidský život. Dominantním tématem knihy je zprostředkovatelnost, neustálé kopie kopií a utopený subjekt, který ztrácí běžné lidské vlastnosti a schopnosti.
umění

Jako bych očima fotografovala stále ty stejné snímky

198 Kč
176 Kč
Ruční knižní vazby
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách.
umění

Ruční knižní vazby

89 Kč
Avantgardisté
Chtěli změnit umění a s ním i celou společnost. Umění změnili. Společnost ne…
umění

Avantgardisté

539 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
umění

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Božská nahota - 11%
Afroditu, kterou Římané převzali jako Venuši, máme spojenou s „věčnou krásou“, její zobrazení jsou považována za vizualizaci „podstaty ženství“.
umění
Ukázky

Božská nahota

765 Kč
680 Kč
Scenáristova cesta - 11%
Scenáristova cesta je „klasický“ praktický manuál k vyprávění příběhu pro scenáristy, spisovatele a prostě každého, kdo potřebuje vybudovat nebo napsat soudržný a gradovaný příběh.
umění

Scenáristova cesta

491 Kč
436 Kč
Dynamický logos - 11%
(1x)
Kniha začíná pohledem na vázu stojící na stole. Jak je možné, že vidím vázu, a ne barevné skvrny? Jak je možné, že se mi představuje jako věc s vnitřkem a zadní stranou, třebaže ty jsou před mým pohledem skryté? Co všechno mi o sobě váza říká?
umění

Dynamický logos

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 251 položek
1 2 3 .. 26 > >>