Nejprodávanější Kniha - duben 2023
hudba

Motörhead - 11%
(1x)
První kniha, která oslavuje klasickou sestavu Motörhead Lemmyho Kilmistera, „Fast“ Eddieho Clarka a Phila „Philthy Animal“ Taylora. Prostřednictvím rozhovorů s těmito muzikanty oslavuje vznik kapely a desky, které z nich udělaly legendy.
hudba

Motörhead

449 Kč
399 Kč
Praha beatová - 11%
V druhé polovině 50. let přišel do Prahy rock'n'roll. Následujících několik desetiletí, maskován termínem big beat (který posléze zmutoval v libozvučnou českou verzi bigbít), významně ovlivňoval kulturní život v metropoli.
hudba
Ukázky

Praha beatová

806 Kč
716 Kč
Bedřich Smetana - 11%
Kritická edice studentského deníku Bedřicha Smetany je prvním kompletním vydáním tohoto unikátního pramene k ranému období Smetanova života.
hudba

Bedřich Smetana

1 053 Kč
936 Kč
Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Českej rap
(2x)
Kniha s názvem Českej rap přináší čtenářům kompletní zmapování historie a současnosti populárního hudebního žánru, formou rozhovorů se zástupci scény, doplněnými o tematické kapitoly a desítky unikátních fotografií.
hudba

Českej rap

1 307 Kč
Charlie byl vždy v pohodě - 11%
Plně autorizovaný a oficiální životopis legendárního bubeníka Rolling Stones Charlieho Wattse, jednoho z nejuznávanějších a nejslavnějších hudebníků posledního půlstoletí. Předmluva od Micka Jaggera a Keitha Richardse.
hudba

Charlie byl vždy v pohodě

359 Kč
319 Kč
Kawan, ze života rockera - 11%
V knize Kawan, ze života rockera vzpomínají na legendu bigbítu rodina, spoluhráči, kamarádi, fanynky i návštěvníci jeho koncertů, kteří padesát let chodili na jeho koncerty.
hudba

Kawan, ze života rockera

288 Kč
256 Kč
Na plný koule - 11%
(1x)
Zapomeňte na podbízivé melodie, playback, klamavý marketing a manýry zhýčkaných popových hvězd.
hudba
Ukázky

Na plný koule

314 Kč
279 Kč
Plzeň punková a metalová - 11%
Kniha popisuje rozmanité prostředí punkové a metalové alternativní hudební scény v Plzni v období osmdesátých a první poloviny devadesátých let dvacátého století. Znouzectnost, Požár mlýna, Bradavice, Petr Mach aj.
hudba

Plzeň punková a metalová

207 Kč
184 Kč
Ukryto v pásech - 11%
Kolektiv teoretiků, badatelů, kurátorů i tvůrců přibližuje nejrůznější společensko-politické, historické a technické aspekty elektroakustické kompozice v české oblasti bývalého Československa.
hudba

Ukryto v pásech

Petr Ferenc (ed.)
269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>