Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
humor

Pan Kaplan má stále třídu rád - 11%
(2x)
Jedna z nejoblíbenějších humoristických knih posledního století. Jiskřivý humor, spočívající v jazyce, jeho záludnostech a slovních hříčkách.
humor
Ukázky

Pan Kaplan má stále třídu rád

403 Kč
358 Kč
Funny Girl - 11%
(1x)
Nový román Nicka Hornbyho pojednává o mládí a zralém věku, o slávě, společenských vrstvách a zákulisí showbyznysu a nabízí úžasně strhující portrét mladistvé nevázanosti a kreativity i doby, kdy mohlo vzkvétat obojí zároveň.
humor
Ukázky

Funny Girl

359 Kč
319 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Volha - 11%
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
humor

Volha

350 Kč
311 Kč
Na divokém venkově - 11%
(7x)
Malvína sice není Aristokratka, ale návrat do lůna rodiny na moravském venkově jí přichystá řadu zážitků, které čtenáře pobaví a rozesmějí....
humor
Ukázky

Na divokém venkově

223 Kč
198 Kč
Pozdní sběr - 11%
Autorovo celoživotní dílo obsahuje nonsensové verše založené na hře s rýmy a rýmovými karamboly, satiru z dob socialismu i kapitalismu, bujaré etudy na téma „nehody ctnosti“ i sloky groteskně reflektující stáří.
humor
Ukázky

Pozdní sběr

179 Kč
159 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
humor

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

humor

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 132 položek
1 2 3 .. 14 > >>