Nejprodávanější tituly - duben 2023
zdraví a životní styl

Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
zdraví a životní styl

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Klíč k homeopatické materii medice - 6%
Třetí upravené vydání. Materie medika amerického lékaře pro pokročilejší homeopaty. Určena pro holistické klasické předpisování.
zdraví a životní styl

Klíč k homeopatické materii medice

672 Kč
632 Kč
Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
zdraví a životní styl

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Znovuzrození pomocí dechu - 11%
Rebirthing, neboli vědomé energetizující dýchání, je léčebná cesta do minulosti. Tato transformativní terapie zpřístupňuje člověku aspekty ukryté v jeho nitru po celá léta a umožňuje jejich vyléčení.
zdraví a životní styl

Znovuzrození pomocí dechu

259 Kč
230 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
zdraví a životní styl

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 14%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy v těhotenství, při kojení..
zdraví a životní styl

Bylinky pro děti a maminky

399 Kč
343 Kč
Medicína posvátných stromů - 11%
Abeceda stromů“ je živoucím odkazem dávné tradice, předávané po celá staletí z generace na generaci. Starodávnou ogamskou abecedu stromů, jejíž každé písmeno je obestřeno duchovní a medicínskou tradicí, používali druidové k magické práci....
zdraví a životní styl

Medicína posvátných stromů

259 Kč
230 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
zdraví a životní styl

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".
zdraví a životní styl

Víme, co jíme?

68 Kč
Voda pro krásu a zdraví - 11%
Michaela Merten odpovídá ve své knize originálním způsobem na nejrůznější otázky o vodě: Jaká voda teče vodovodním potrubím? Potřebujeme v pitné vodě minerály? Co jsou to aquawellnes, aquajogging, aquaaerobik,...
zdraví a životní styl

Voda pro krásu a zdraví

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 224 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>