Nejprodávanější tituly - duben 2023
psychologie

Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
psychologie

Klid

198 Kč
148 Kč
Rukopis, klíč k osobnosti - 41%
Kniha je praktickou učebnicí grafologie,ale může být velkým přínosem i pro psychology, psychiatry nebo učitele. Nedílnou součástí knihy je bohatý obrazový materiál a rovněž několik ukázek konkrétních analýz rukopisů.
psychologie

Rukopis, klíč k osobnosti

318 Kč
189 Kč
Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře? - 11%
Lidský mozek je biologický zázrak, jak je tedy možné, že nezvládne zařídit zdánlivě tak jednoduchý úkol, abychom se cítili skvěle?
psychologie

Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?

314 Kč
279 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Mapy smyslu - 11%
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

psychologie
Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
710 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Spánek - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám přinesou klidný spánek. Tato ilustrovaná příručka pro dosažení lepšího spánku je určena každému, komu jeho zaneprázdněná mysl nedá v noci spát.
psychologie

Spánek

198 Kč
148 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Ať žije přátelství! - 11%
Je možné, že velká většina štěstí, které v životě prožijeme, nepramení ze zamilovanosti ani profesních úspěchů, ale z kvalitních přátelských vztahů?
psychologie

Ať žije přátelství!

359 Kč
319 Kč
Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života - 11%
Zkuste si najít chvíli čas a poslouchejte zkušeného psychologa Jana Svobodu a jeho praktická cvičení ke zklidnění mysli.
psychologie
Ukázky

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 338 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>