Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
příběhy ze života

Cestovní kancelář Jinosvěty: Na hraně oceánu - 20%
Flick Hudsonová je hrdou členkou Cestovní kanceláře Jinosvěty a právě se s Jonatánem, který je ve společnosti správcem, vydává za dobrodružstvím.
příběhy ze života
Ukázky

Cestovní kancelář Jinosvěty: Na hraně oceánu

319 Kč
255 Kč
Čarohvozd - 20%
První díl magické série pro čtenáře knih Cestovní kancelář Jinosvěty nebo Nikdyuš.
příběhy ze života
Ukázky

Čarohvozd

279 Kč
223 Kč
Drobné protislužby - 20%
(1x)
Ellerie Downingová žije v poklidném městečku Amity Falls – místě obklopeném pěti úzkými vrcholky temných hor a neprostupným lesem, z něhož dřívější obyvatelé v dávných dobách vyhnali ďábly a temné síly. Dodnes do tohoto kraje mnoho lidí nezavítá.
příběhy ze života
Ukázky

Drobné protislužby

399 Kč
319 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Šalvěj a Meruňka - 20%
Kdo je hrdina? Superman? Batman? Na obrazovce možná ano. Jenže kdo je hrdinou v opravdovém životě? Třeba v úplně obyčejném upršeném pondělí?
příběhy ze života
Ukázky

Šalvěj a Meruňka

229 Kč
183 Kč
Chapadla ohně - 20%
(1x)
Je léto, šest kamarádů z Gangu odvážných čeká prázdninové dobrodružství na jednom z Kanárských ostrovů. Mariana má první noc na Tenerife zlý sen, a ohrožující pocit ji neopouští ani po probuzení. Proč má takový strach z ohně?
příběhy ze života
Ukázky

Chapadla ohně

209 Kč
167 Kč
Kufr z nebe - 20%
(1x)
Celé to začalo onou nanejvýš nepravděpodobnou událostí, kdy z nebe spadl kufr… Metropolitní policie požádala Jamieho a mne o sepsání zprávy o veškerých známých skutečnostech týkajících se vyšetřování případu Davida Brightona.
příběhy ze života
Ukázky

Kufr z nebe

319 Kč
255 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
příběhy ze života
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Tulák jménem Pup - 20%
Pejsek Pup si myslel, že on a jeho chlapec budou vždycky spolu. Když je osud nečekaně rozdělí, Pupa odvedou a nechají v uličce Nechtěných psů, zboří se mu svět. Aby nebyl sám, přidá se ke smečce toulavých psů, kteří ho postupně naučí, jak na ulici přežít.
příběhy ze života
Ukázky

Tulák jménem Pup

194 Kč
155 Kč
Vlajka Viktora Vaňka - 20%
Dospívající Hanku opět čeká vzrušující pátrání v naší nedávné historii – tentokrát to bude přelomový rok 1968 a také 50. léta. To vše o prázdninách na táboře, kde si původně chtěla užívat vysněné chvilky se svým klukem.
příběhy ze života
Ukázky

Vlajka Viktora Vaňka

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>