Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2023

Nespoutaná energie
Lidé s chronickou únavou trpí nedostatkem energie i dlouhé měsíce. Deepak Chopra přináší návod, jak oživit vitalitu nutnou k životu.

Nespoutaná energie

313 Kč
Ušlechtilá stezka
(1x)

Najdou si k sobě otec s dcerou cestu uprostřed kambodžského pekla? Jack Elliot je složitý muž s barvitou minulostí, který se úspěšně živí jako chladnokrevný žoldák.

Ušlechtilá stezka

404 Kč
Vango
(3x)
Odjakživa se cítil nejlíp poblíž nebe. Jenže svět začal být nesnesitelně přízemní…

Vango

521 Kč
Vnučka
(3x)
V roce 1964 se na festivalu mládeže ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu.

Vnučka

314 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.

Ďáblova čísla

358 Kč
Skutečná cesta ven
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky? „Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“

Skutečná cesta ven

341 Kč
Barí, syn Kazanův
Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny.

Barí, syn Kazanův

224 Kč
Boží mlýny
V posledním románu Pavla Hrdličky se opět přesuneme o několik století do minulosti, konkrétně do 14. století, kdy na Velikonoce probíhala v Praze pohroma na Židy.

Boží mlýny

269 Kč
Božidara
(1x)

Jaký život bys žil/a, kdyby ti byla všechna musíš a nesmíš u prdele?

Božidara vede sice možná zvláštní, nicméně poklidný život. Když se jednoho dne na prahu její chalupy zjeví skoro dospělá vnučka Rosie s žádostí o azyl na dobu neurčitou...

Božidara

494 Kč
Dekameron
Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska.

Dekameron

529 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 200 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>