Nejprodávanější tituly - duben 2023
osobnosti a osudy

Francesco Giuseppe I - 11%
Císař František Josef I. vtiskl době svého panování výraznou pečeť a?stal se posléze ztělesněním starého Rakouska 19. století. Pozvednut na trůn v roce 1848 jako mladý princ, vládl císařství pevnou rukou plných 68 let. Italská Verze publikace.
osobnosti a osudy

Francesco Giuseppe I

315 Kč
280 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Náhradník

359 Kč
Štěpán - 11%
Kniha čtivou a místy až napínavou formou přibližuje tíživou atmosféru kruciálních let 1945 – 1953, která na dlouhou dobu změnila politické klima v zemi.
osobnosti a osudy

Štěpán

216 Kč
192 Kč
Dokud voda neskončí - 11%
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
osobnosti a osudy

Dokud voda neskončí

404 Kč
359 Kč
Robinsoni a donkichoti - 11%
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
osobnosti a osudy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

537 Kč
478 Kč
Sám nejsi nic - 11%
V armádě prožil téměř vše: válku, smrt, vítězství i zklamání. Armádní generál Aleš Opata otevřeně popisuje realitu zahraničních misí od Balkánu po Afghánistán.
osobnosti a osudy
Ukázky

Sám nejsi nic

359 Kč
319 Kč
Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
osobnosti a osudy
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Česká královna Žofie
(1x)

Druhá manželka krále Václava IV., pocházející z rodu bavorských Wittelsbachů, je hlavní postavou nové knihy historičky Boženy Kopičkové. Ta po Elišce Přemyslovně vřazuje do edice Velké postavy českých dějin už druhou z českých královen středověku.

osobnosti a osudy

Česká královna Žofie

89 Kč
Služebníci slova - 11%
Rozhovory známé publicistky Petrušky Šustové se čtyřiceti českými překladateli. Čtenáři se zde dozvědí o řadě zajímavých knih a jejich autorech.
osobnosti a osudy

Služebníci slova

323 Kč
287 Kč
Pinochet - 64%
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
osobnosti a osudy

Pinochet

556 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 306 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>