Nejprodávanější tituly - duben 2023
historické romány

Zvěrolékařka - Velké naděje - 11%
Po útěku z Německa na Nový Zéland se Nellie a Maria se svými rodinami konečně dostávají do bezpečí. Obě zvěrolékařky si na hřebčinci Gerstorfových otevřou ordinaci. Počáteční štěstí však netrvá dlouho.
historické romány

Zvěrolékařka - Velké naděje

404 Kč
359 Kč
Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice - 11%
Pokračování příběhů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. I tentokrát mu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřování záhadných případů, s jejichž řešením si nikdo neví rady.
historické romány

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice

296 Kč
263 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Musím tě zradit - 11%
(7x)
Nikomu nevěř, nic neříkej. Strhující román od autorky bestselleru V šedých tónech.
historické romány
Ukázky

Musím tě zradit

404 Kč
359 Kč
Sudetský dům - 11%
(5x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
historické romány

Sudetský dům

314 Kč
279 Kč
Zvěrolékařka - Velké sny - 11%
Aby v roce 1912 mohla pracovat jako zvěrolékařka, vdala se Nellie za svého přítele z dětství Philippa De Groota, který převzal veterinární praxi po svém otci. Sice ho nemilovala, ale už od dětství je oba spojovalo pevné přátelství.
historické romány

Zvěrolékařka - Velké sny

359 Kč
319 Kč
Ryby a draci - 11%
(1x)
Román Ryby a draci vystřelil litevskou spisovatelku Undinė Radzevičiūtė na parnas světové literatury. Autorka v něm prolíná dva nesourodé světy, samotný název je symbolickým odkazem na křesťanskou Evropu a starobylou Čínu.
historické romány

Ryby a draci

386 Kč
343 Kč
Katova dcera a černý mnich - 11%
Volné pokračování 1. části trilogie Katova dcera. Druhá část historické krimi trilogie, v níž se hlavní aktéři schongauský kat Jakob Kuisl, jeho dcera Magdaléna a medik Fronwieser vydávají po stopách spáchaných zločinů.
historické romány

Katova dcera a černý mnich

449 Kč
399 Kč
Rodinný hotel: Dny rozhodnutí - 11%
Baltské moře, rok 1935. Hotel Palác Heiligendamm navštěvují nyní zcela jiní hosté: zasloužilí nacističtí přívrženci a špičky NSDAP, mezi nimi i Hitler a Goebbels.
historické romány

Rodinný hotel: Dny rozhodnutí

449 Kč
399 Kč
Morový testament - 11%
(4x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
historické romány

Morový testament

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 349 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 35 > >>