Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
česká

Vetřelec
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.
česká
Ukázky

Vetřelec

289 Kč
Směna
(1x)
Příběh o křehkosti současné mladé ženy, která ve svém letu nevyhnutelně naráží do skla globalizované cizoty, vlastní osamělosti i osudu.
česká
Ukázky

Směna

239 Kč
Bez kůže
(1x)
Americkou literaturou poučené, chronologicky řazené texty, do kterých jsou písmena vehnána pod tlakem, aby si sama vyhloubila koryto, jímž bude ke čtenáři přiváděn chemicky neupravovaný pramen českého jazyka.
česká
Ukázky

Bez kůže

119 Kč
Večírek s hořkým koncem
Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam.
česká
Ukázky

Večírek s hořkým koncem

189 Kč
Návrat nežádoucí
(1x)
Strhující román o osudech mladé zdravotní sestry se odehrává v kulisách poválečných československých dějin.
česká
Ukázky

Návrat nežádoucí

319 Kč
Volha
(2x)
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
česká
Ukázky

Volha

249 Kč
Kroky vraha
(1x)
Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil?
česká
Ukázky

Kroky vraha

219 Kč
Život po Kafkovi
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
česká
Ukázky

Život po Kafkovi

198 Kč
Bez růže
Po knize Bez kůže, temné zprávě o životě učitele v době normalizace v industrializované krajině, nakládá v další knize na čtenáře své hříchy vrchovatě a pak je pošle na pochod s tou plnou polní do děsivé krajiny rozpadajícího se manželství.
česká
Ukázky

Bez růže

119 Kč
Kočičí životy
(1x)
Román o osudových láskách, odchodech i návratech Čechů, kteří na konci 19. století přišli na Volyň za lepším.
česká
Ukázky

Kočičí životy

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 958 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 96 > >>