Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2023
česká

Český restart
Začátek roku 2023 změnil českou politiku. Co se v Česku vlastně stalo? Proč Petr Pavel vyhrál tak jasně? Přední komentátoři, reportéři a politologové se snaží nalézt odpovědi na tyto i další otázky.
česká

Český restart

296 Kč
Ty chladné oči
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
česká
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
Život po Kafkovi
(1x)
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
česká
Ukázky

Život po Kafkovi

268 Kč
Děj se co děj, nemáte se čeho bát
(3x)
Psycholožka Dana Němcová (* 1934) patří k významným osobnostem poválečné české společnosti. Během posledních třiceti let poskytla řadu rozhovorů, včetně vzpomínek rozhlasových. Její memoáry jsou cennou součástí české národní paměti.
česká

Děj se co děj, nemáte se čeho bát

313 Kč
Harrachové - Český a rakouský rod
Rod hrabat z Harrachu se zapsal do českých a moravských dějin a krajiny více, než se obecně ví.
česká

Harrachové - Český a rakouský rod

359 Kč
Celý den drobně prší
Jedinečný pohled do každodenního života slavného spisovatele a skauta. Svět Jaroslava Foglara je zahalený mnoha tajemstvími.
česká
Ukázky

Celý den drobně prší

674 Kč
Povídky
(2x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931–1984) jako mimořádného autora povídek, průkopníka užívání hovorového jazyka a slangu v české próze.
česká

Povídky

359 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
česká

Hořím

395 Kč
Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
česká
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Příběh zmrda
(1x)
Píšou se divoká 90. léta. V nich vyrůstá Pavel. Patnáctiletý kluk, který podléhá honbě za penězi a falešnými ideály. V cestě za penězi se ocitne na ulici, kde se živí drobnými krádežemi, ale i kuplířstvím a stále více zapadá do podsvětí.
česká

Příběh zmrda

261 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>