Nejprodávanější hudba - duben 2023

Čierna labuť, biela vrana
Richard Müller prišiel s albumom Čierna labuť biela vrana. Na albume sa hudobne podpísal Ondřej Gregor Brzobohatý a textársky Peter Uličný. Producentskú úlohu zobral na seba renomovaný Jan P. Muchow.

Čierna labuť, biela vrana

683 Kč
Dobrý den! Nashledanou!
Komplet dvou populárních alb + dvakrát deset bonusů navíc = 54 hitových písniček.

Dobrý den! Nashledanou!

316 Kč
Haleluja
Nové album Alkeholu vychází po čtyřech letech od předchozího studiového počinu Sudová přitažlivost oceněného Zlatou deskou. Na albové novince Alkehol neuhnul ani kousek ze svého stylu a tématiky. „Oslava všech dobrot v tekutém stavu může opět začít.

Haleluja

314 Kč
Jedeme Dál
V roce 2022 oslavili Rybičky 48 dvacet let existence! Velkolepé oslavy zahrnovaly nové album, singl i vyprodanou O2 arenu.

Jedeme Dál

323 Kč
Kiss
Průlomové album Carly Rae Jepsen z roku 2012 Kiss vychází na standardním vinylu v rámci oslav 10. výročí jeho vydání. Obsahuje 10 nejlepších hitů jako třeba „Good Time (feat. Owl City)” nebo světový hit „Call Me Maybe”.

Kiss

800 Kč
Love Yourself: Tear
Love Yourself: Tear je třetí studiové album v korejštině jihokorejské chlapecké skupiny BTS z roku 2018.

Love Yourself: Tear

917 Kč
Maluj zase obrázky
Kolekce dvou kompilačních CD přináší celkem 30 největších hitů několikanásobné držitelky ocenění Zlatý slavík a stálice české populární hudební scény Hany Zagorové.

Maluj zase obrázky

311 Kč
Money for Nothing
Remasterovaná verze alba největších hitů britské rockové kapely Dire Straits původně vydaného v roce 1988, nyní na dvou LP.

Money for Nothing

935 Kč
Našim klientům
Reedice sedmé řadové desky skupiny vychází poprvé na vinylu. Skupina Wohnout se na ní v patnácti písních vyzpovídávala z útrap muzikantského života, ale také plesala nad krásami rotujícího světa.

Našim klientům

764 Kč
Nic nechci vrátit

Nic nechci vrátit obsahuje ty nejlepší písně z repertoáru slavné české altistky (ale také herečky). a

Nic nechci vrátit

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>