Nejprodávanější tituly - duben 2023
romány

Procitnutí
(1x)

Nový svět se otevírá…



Když byla Breen Kellyová ještě dítě, otec jí vyprávěl o kouzelných místech. Teď vězí až po uši v dluzích a pracuje v zaměstnání, které z duše nenávidí. Nutně potřebuje změnu.

romány

Procitnutí

359 Kč
Žila jsem s bláznem
Jen ten, kdo to zažil, ví, že není jednoduché zažívat nový život ve čtyřicítce. V případě rozvedené ženy bez chlapa se ztracenými iluzemi o mužích, bez světélka na konci tunelu.
romány

Žila jsem s bláznem

314 Kč
Kód růže
(1x)
Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk.
romány
Ukázky

Kód růže

299 Kč
Lekce chemie
(6x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.
romány

Lekce chemie

359 Kč
Morový testament
(4x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány

Morový testament

314 Kč
Nepříliš šťastná rodina
(6x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří z
romány

Nepříliš šťastná rodina

359 Kč
Rodinný hotel: Bouřlivá doba
Palác Heiligendamm, rok 1922. Během poválečné krize bojuje Elisabeth o přežití nově zrenovovaného hotelu. Teprve když si slavný režisér zvolí hotel za filmovou kulisu, svitne jí naděje na udržení podniku i v těžkých časech.
romány

Rodinný hotel: Bouřlivá doba

404 Kč
Sestřičky pod jmelím
Je rok 1941 a sestřičky v Nightingale čelí zatím nejtěžší zimě. Všichni se potýkají s nedostatkem, v novinách už píší jen o stále větších ztrátách a porážkách. Britové jsou unavení a demoralizovaní, nemocnice Nightingale trpí také.
romány

Sestřičky pod jmelím

359 Kč
Tři
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých.
romány

Tři

448 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou.
romány
Ukázky

Tsunami

404 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 223 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>